باشگاه
خبرنگاران/ 15 درصد از چربي هاي گردو از نوع چربي هاي غير اشباع و مفيد
براي سلامت قلب مي باشد. اين نوع چربي، پايين آورنده کلسترول بد(LDL) و
افزايش دهنده کلسترول خوب(HDL) است. يک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود 8
درصد نياز روزانه بدن به اين چربي ضروري را تامين مي کند.
بررسي ها نشان مي دهند مصرف گردو از بروز تومور مغزي پيشگيري مي کند و نقش مهمي در آرامش روان و سلامت ذهن و روان ما دارد.
با مصرف 4 الي 5 عدد گردو علاوه بر تقويت سيستم مغزي مي توان به سلامت قلب و عروق به ويژه در سالمندان کمک کرد.
کودکان نيز با مصرف تعداد مشخصي گردو روزانه مي توانند موجب افزايش هوش و خلاقيت شوند و به رشد سريع مغز خود کمک کنند.