کد خبر: ۲۸۹۸۶۵
زمان انتشار: ۲۰:۰۳     ۰۶ بهمن ۱۳۹۳
غلامرضا رفيعي حقوقدان ورزشي تاکيد کرد که راي کنفدراسيون فوتبال آسيا در مورد ايران درست بود.
به گزارش پایگاه 598،به نقل از سایت فوتبال ایران، رفیعی در مورد رد شکایت فدراسیون فوتبال ایران بابت دوپینگی بودن بازیکن عراق می گوید:شکایت مسوولان فدراسیون فوتبال ایران کار درستی بود. ما نسبت به بازیکن دوپینگی عراق طبق مقررات بین‌المللی شکایت کردیم، اما هیچ‌کس نمی‌تواند تضمینی برای قبول شکایت ایران داشته باشد. باوجود شکایت مسوولان فدراسیون فوتبال ایران اقدامات حقوقی دیرهنگام انجام شد و علاج واقعه بعد از وقوع بود. اقدام مسوولان فدراسیون فوتبال ایران قابل‌تقدیر است، اما رای اعلام‌شده مطابق مقررات، به‌درستی اعلام شده است. دلیل آن هم این است که متاسفانه بدون اینکه عمدی در کار باشد، بعد از اعلام‌شدن موضوع دوپینگ بازیکن عراقی به «فیفا» از ایران پیگیری‌های شایسته‌ای را انجام ندادند.

او ادامه می دهد: اگر فیفا حکم قطعی محرومیت بازیکن عراقی را صادر می‌کرد، شکایت ما به نتیجه مثبتی می‌انجامید. گله این است که هیات‌ها و تیم‌های ورزشی ما بدنساز، فیزیوتراپ و مشاور همراه خود به مسابقات می‌برند، اما حقوقدان ورزشی‌ای که بتواند در این پرونده‌ها کمک کند در کنار خود ندارند. قوانین بین‌المللی ورزش مثل همین پرونده پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد و حل‌وفصل آن نیاز به تخصص در زمینه حقوق ورزشی دارد. در حال حاضر در دنیا حقوق ورزشی تا فوق‌دکترا هم راه افتاده است، اما ما با عدم‌توجه به تخصص در این پرونده نتوانستیم اقدامات شایسته را انجام دهیم و در این پرونده با رای درست کنفدراسیون فوتبال آسیا نتوانستیم پیروز شویم. در مجموعه تمام فدراسیون‌های ورزشی نه‌فقط دادگاه بین‌المللی ورزش که در دادگاه ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌المللی ورزش هم است تخصص وکلا و قضات از نکات کلیدی است تا آنها بتوانند از تضییع حقوق جامعه ورزشی جلوگیری کنند.

رفیعی تاکید می کند:متاسفانه وزارت ورزش و فدراسیون‌های ورزشی قدر و منزلت مشاوران حقوق بین‌الملل ورزشی را نمی‌دانند. دانش‌آموختگان زیادی هستند؛ کسانی که در علم حقوق ورزش تخصص دارند، آنهایی که بتوانند در این پرونده‌ها به کمک فدراسیون‌ها بیایند، ولی متاسفانه از آنها کمکی گرفته نمی‌شود. علم حقوق ورزش مانند علم پزشکی است، همان‌طور که در علم پزشکی متخصص قلب، چشم و... داریم برای مسایل حقوقی ورزش هم نیاز به متخصص این امر است که به این موضوع توجه نمی‌کنند. تا زمانی‌که از افراد متخصص استفاده نکنیم در حقوق بین‌المللی ورزشی و اختلافات ناشی از آن شاهد این مشکلات خواهیم بود. به‌دلیل وجود افراد غیرمتخصص و مدیرانی که شاید می‌ترسند متخصصان حقوق، قوانین وضع‌شده در فدراسیون‌هایشان را غیراصولی بدانند و برای آنها مشکل‌آفرین شود از حقوقدان‌های ورزشی کمتر در ورزش کشور استفاده می‌شود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها