به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (شنبه) در همایش سراسری ستادهای دهه فجر انقلاب اسلامی که در تالار ایوان شمس برگزار شد، گفت: مسائل دولت و کنگره و مشکلات داخلی آمریکا به ما مربوط نمیشود.
وی اضافه کرد: در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات، اوباما مسئول برهم زدن آن خواهد بود.
رئیس مجلس در بخشی از سخنان خود با اشاره به ترور برخی نیروهای مقاومت در خاک سوریه توسط رژیم غاصب صهیونیستی اظهار داشت: اینکه اسرائیل عدهای از افراد مقاومت را در خاک سوریه ترور کرد مسئله مهمی است که نشان میدهد تروریست و صهیونیست دو روی یک سکه هستند و ظلم مضاعف این است که این اقدامات را در قالب دین انجام میدهند، اگر ایران در اشغال عراق کنار مردم این کشور بود بخاطر مردم عراق بود چون مظلوم بودند در حالیکه همه کشورهای دیگر به نوعی با آمریکا وصل شدند و در نهایت آمریکا مجبور شد از عراق برود.
وی افزود: تروریسم یک ظلم مضاعف به عراق و سوریه بود، جریان سوریه خیلی موضوعات را مکشوف کرد، اگر ما از اول میگفتیم دست تروریستها با آمریکاییها و اسرائیلیها یکی است، همه میگفتند نه، آنها دنبال دموکراسی هستند اما خلاف میگفتند، چراکه تروریستها زیر زرورق پنهان شده بودند.
رئیس مجل در ادامه سخنانش تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران جزء معدود کشورهایی بود که با مساله تروریسم مبارزه اصیلی کرد و بقیه کشورها تنها شعار میدادند مثلاً ائتلاف 40 کشور را مثلاً علیه داعش درست کردند اما وقتی نتوانستند کاری انجام دهند فضاحتبار است و خجالت هم نمیکشند.
رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: تنها ایران بود که به عراق رفت تا این شر از سر مردم عراق رفع شود بنابراین پیام حمایت از مستضعفین و مظلومان پیام ماندگار و زنده کننده برای انقلاب اسلامی است.
رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: امسال از جهات مختلفی سال پراهمیتی است. همه شما شرایط مختلف عرصه بینالمللی را مشاهده میکنید و دندانهای تیزی را نشان میدهند و در صحنه منطقهای آشفتگیهایی را شاهدیم که برخی از آنها دستساز هستند و سمت و سوی آن نیز به سمت ستیز با جوهره انقلاب اسلامی است، البته موفق نمیشوند ولی شاهدیم صفآراییهایی وجود دارد.
وی افزود: انقلاب اسلامی ایران یک حرکت زنده و توفندهای بود که طراوت و زنده بودن خودش را همچنان دارد و به عنوان رویداد تاریخی به آن نگاه نمیکنیم بلکه به عنوان یک حرکت زنده باید آن را مورد توجه قرار دهیم، حرکتهای منطقه از بیداری که انقلاب اسلامی به وجود آورد، متاثر بود، شعارهای انقلاب شعارهایی نیست که کهنه شود، شعارهای اصیلی هستند، این انقلاب یک انقلاب دینی و اسلامی بود و جوهره اسلامیت انقلاب و آرمانهایش را از سایر حرکتهای وسیع در دنیا جدا میکند. ویژگی اسلامی بودن و دینی بودن انقلاب ما را از سایر انقلابها تفکیک میکند و یک حرکتی است که ممکن است از بستر تحول علمی و فرهنگی بسیاری از متفکرین گذشته استفاده کرده باشد.
رئیس مجلس یادآور شد: این اسلامی و دینی بودن انقلاب ایران یک اسم و لفظ نیست بلکه پشت آن یک تئوری نهفته شده است، وقتی در انقلاب مبنا را دین حنیف قرار میدهیم یعنی همه ابعاد زندگیمان را متاثر از دین می دانیم، غربیها به دنبال آن بودند که دین را نحیف و ضعیف کنند، شما به دنبال دین قوی هستید.
لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توهین نشریه فرانسوی شارلی ابدو به پیامبر اکرم (ص) تصریح کرد: غربیها تا حدی افتخار میکنند که به پیامبر اسلام توهین کردند، افتخار میکنند شرایط آسمانی دین را به شرایط زمینی تبدیل میکنند و افتخار میکنند به پیشوای یک دین اهانت کردهاند و میگویند چون آزادی بیان داریم این کار را انجام میدهیم در حالی که ما آزادی بیان را برای ارتقای فکر میخواهیم، اگر توهین و فحاشی فکر است بنابراین باید همه افراد شرور و لات متفکرین جامعه باشند، بنابراین توهین به ساحت پیامبر (ص) نوعی سوءاستفاده از فکر است، شما افراد شرور را مجازات میکنید و آنها را مجرم میدانید، پس دین آزادی نیست بلکه سوءاستفاده از آزادی محسوب میشود، آزادی برای طرح فکر است نه برای توهین.
رئیس دستگاه قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه عمل سوء باید عمل مجرمانه تلقی شود گفت: غربیها از آنجایی که میخواهند دین را حذف کنند، این کار را انجام میدهند، نمیگوییم همه شئونات کشور ما دینی است ولی حرکت انقلاب اسلامی در این مسیر قرار دارد که همه شئونات کشور را تحت تاثیر دین قرار دهد یعنی جهتگیری اینگونه باشد پس دغدغه لازم در این زمینه وجود دارد.
وی ادامه داد: عدهای که تصور میکنند نگاه سکولار به زندگی امر مهمی است باید بدانند تفکر سکولار دین و دنیا را با هم نمیبیند، در تفکر امروز دنیای غرب دین را مدام کوچک و حذف میکنند و میخواهند به معادل یک محصول فرهنگی تبدیل کنند، دو رویکرد متفاوت در این باره وجود دارد، زنده بودن امت اسلامی که هیجانات در آن نهفته است تحت عنوان سکولار نیست، می خواهند حضور اسلام را حفظ کنند، پیام انقلاب یک حرف بزرگی است. درگیری انقلاب با همه طبقات است. در انقلاب اسلامی همه طبقات جامعه ورود پیدا کردند و همه حضور داشتند و این ارزش بزرگی است یعنی ذات انقلاب در فراگیری آن وجود دارد، وجدان همه طبقات جامعه با پیروزی انقلاب اسلامی، بیداری پیدا کرد و وعده انقلاب ما در مورد فراگیری به خوبی محقق شد، همه مسئولان کشور با رای مستقیم یا غیر مستقیم مردم انتخاب میشوند لذا ارکان حکومت ما مردمی است.
رئیس مجلس بر همین اساس متذکر شد: انقلاب آن ویژگی مردمی بودن را توانست محقق کند البته ممکن است عدهای کینهورزانه حرف بزنند و هر روز ماجرایی برای ما درست کنند اما این به دلیل مردمی بودن و پایداری این انقلاب است لذا آنان مضطرب هستند.
رئیس مجلس یادآور شد: در منطقه اکثر کشورها با مشکلاتی مواجه هستند، مشکلات امنیتی، اقتصادی و اجتماعی ولی مردم ما در سرنوشت خودشان در ایران سهیماند و کشور ما در منطقه از ثبات و پایداری قابل توجهی برخوردار است.
رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: متکی بودن نظام به مردم خیلی موضوع پرارزشی است. ممکن است غرب در صحنه بینالمللی برای ما مسئلهسازی کند ولی در حرکت ایران تاثیری نمیگذارد. دموکراسیخواهی انقلاب در ایران یک امر تفننی نیست و ایران به دنبال مردمسالاری دینی است، دموکراسیخواهی یکی از ویژگیهای این انقلاب است. امت اسلامی امت دست چندم نیست و وعده انقلاب در جمهوری اسلامی ایران تا حد زیادی محقق شده است، نظام جمهوری اسلامی ایران روی پای خودش ایستاده و در مقابل شرق و غرب ایستادگی کرده است، شعار انقلاب اسلامی شعار شیرینی و دلنشینی برای مردم بود و همه باید بدانند موضع ضداستکباری انقلاب یک موضع تفننی نیست بلکه جوهره انقلاب است.
رئیس مجلس در بخش پایانی سخنانش با اشاره به مسئله هستهای، گفت: در موضوع هستهای اگر میتوانستند جنگ هم میکردند ولی از آنجایی که میدانند نتیجه جنگ برای آنان گران و سنگین است لذا جنگ نمیکنند به همین دلیل از راههای دیگری میخواهند بر ایران فشار بیاورند، بعد از گذشت مدتی از تحریمها وقتی دیدند تحریمها موثر نبود و ایران فناوری هستهای خودش را ادامه داد و پیشرفت کرد بنابراین پای میز مذاکره آمدند، هرچند میگویند ایران به دلیل تحریمها پای میز مذاکره آمد ولی خودشان هم میدانند که این تحریمها موثر نبود و ما هیچگاه از مذاکرات فرار نکردیم بلکه آنان بودند که میز مذاکرات را ترک کردند و به دنبال تحریم رفتند اما حالا با فشارهایی میخواهند ایران را از فناوری هستهای منصرف کنند.
رئیس مجلس یادآور شد: اینکه آقای اوباما میگوید کنگره به من فشار میآورد این موارد و موضوعات به من مربوط نمیشود. اوباما اگر نمیتواند مشکلات داخلی کشور خودش را حل کند، به ما مربوط نمیشود و او مسئول به هم زدن مذاکرات است، به جمهوری اسلامی ایران مربوط نیست که در داخل کشور آمریکا چه میگذرد، مسئله هستهای ایران موضوعی نیست که در درون تعارفاتی مانند اینکه تحت فشاریم، به ما مربوط باشد.
رئیس مجلس یادآور شد: حمایت از مستضعفان و مسئولان جزو آرمانهای این انقلاب است، دفاع ایران از فلسطین حرکت بزرگ و تاثیرگذاری بود، امروز تحقق استقلال، منوط به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و میبینیم در دولت هم تلاشهایی برای این موضوع صورت گرفته است البته برخی کشورهای منطقه شیطنتی برای قیمت نفت انجام دادهاند ولی ما تلاش میکنیم منابعی را فراهم کنیم که بودجه جاری کشور متکی به نفت نباشد.
لاریجانی در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان ایران بدانند با این شگردهای کاهش قیمت نفت نمیتوانند ایران را فریب دهند یا فشار بیاورند بلکه آنان با این اقداماتشان ما را آبدیدهتر میکنند تا بتوانیم در برابر مشکلات، راحتتر چارهاندیشی و اقدام کنیم.