
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598،دولت استرالیا در ماههای اخیر جنگ بیرحمانه ای را در برابر سیگار آغاز کرده است.
این کشور جزو دو کشوری در جهان است که قیمت سیگار در آن بسیار بالاست و قیمت هر بسته سیگار در استرالیا به طور متوسط 28 دلار است.
در تمامی اماکن عمومی این کشور از جمله استادیوم ها استعمال دخانیات ممنوع است.
رئیس استادیوم المپیک سیدنی در مصاحبه ای درباره این موضوع گفت: ما در این استادیوم جایی برای سیگاری ها در نظر نگرفته ایم. سیگار با روح ورزش در تضاد است و ما تلاش داریم تا استادیوم های بدون دود را به دنیا معرفی کنیم.
وی اضافه کرد: سیگار کشیدن در تمام اماکن عمومی ممنوع است و این ممنوعیت در استادیوم ها شدت بیشتری دارد. در اماکن عمومی حداقل یک اتاق برای سیگاری ها درنظر می گیرند اما ما در استادیوم چنین جایی برای سیگاری ها نداریم.
جریمه سیگار کشیدن در اماکن عمومی و استادیوم ها 300 دلار است که همان لحظه از شخص خاطی گرفته می شود و به همین دلیل در سیدنی بعید است که بتوانید یک فرد سیگاری ببینید.