ايرنا/ اولين بار است که ارتباط مستقيم ويتامين D و چگونگي پاسخ سيستم ايمني بدن به سلول هاي سرطاني مورد بررسي قرار گرفته است.
نور
خورشيد مهمترين منبع ويتامين D است. مواد غذايي مانند ماهي، قارچ، زرده
تخم مرغ، پنير، جگر گوساله و قارچ نيز حاوي مقادير بالاي ويتامين D هستند.
در اين مطالعه آمده است که کمبود ويتامين D با تشديد بيماري ام اس، و ديابت نوع 1 در کودکان نيز مرتبط است.
مطالعات
قبلي نشان داده بود که خطر مرگ در افرادي که سطح ويتامين D بدنشان به طور
ژنتيکي پايين است، 30 درصد بيشتر از افراد عادي است: همچنين احتمال ابتلا
به سرطان در اين افراد 40 درصد بيشتر است؛ علاوه بر اين، کمبود ويتامين D
يکي از مهمترين دلايل بيماري هاي قلبي عروقي است.
سرطان روده بزرگ
سومين سرطان شايع در جهان و چهارمين علت مرگ ناشي از سرطان است. بر اساس
گزارش مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري ها، در سال 2011 ميلادي 51 هزار و
783 نفر بر اثر اين بيماري جان خود را در آمريکا از دست دادند.