وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۸۶۵۳۶
زمان انتشار: ۱۲:۰۸     ۲۵ دی ۱۳۹۳
کارلوس کی‌روش در کنفرانس خبری امروز در واکنش به اینکه نگران داوری بازی فردا نیست، این سؤال را پرسید که نمی‌داند می‌تواند در این باره صحبت کند یا خیر.

به گزارش پایگاه 598، کارلوس کی‌روش وقتی با پاسخ منفی نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا که در سالن حضور داشت، مواجه شد، گفت: آیا شما به این آزادی بیان می‌گویید؟ حتی اگر من بخواهیم در کمال ادب و تحصیلات بالا در این خصوص حرف بزنم، اجازه نمی‌دهند.

 

وی اضافه کرد: من 32 سال است که کار مربیگری می‌کنم و تازه یاد گرفته‌ام که نمی‌توانیم در خصوص خیلی از مسائل حرف بزنم. شاید فقط به خاطر اسپانسرها است که اینجا حضور داریم.

 

البته این قانون در ایران هم وجود دارد و مربیان اجازه صحبت در خصوص داوران را ندارند و در صورت صحبت جریمه خواهند شد. کی‌روش هم مطمئنا از وضع این قانون در ایران آگاه بود اما از آنجایی که خودش هر حرفی دوست داشت می‌زد، این ممنوعیت برایش مهم نبود.

  

بانک ورزش

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام