
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش پایگاه 598،و به نقل از سایت گلف تایمز، مشعل عبدالله درباره شکست 1-4 به امارات گفت: مسئولیت اصلی این شکست متوجه بازیکنان است چرا که ما اصلا نتوانستیم در سطحی بازی کنیم که از تیممان انتظار می رفت. در فوتبال برد و باخت وجود دارد و تمام تلاشمان را می کنیم تا در دو بازی بعدی نتیجه خوبی بگیریم"
این بازیکن ادامه داد: هدف ما صعود از گروهمان است که با توجه به شکست مقابل امارات کارمان سخت شده اما باز هم می توانیم شرایط را به سود خودمان تغییر دهیم"