کد خبر: ۲۸۳۵۵۹
زمان انتشار: ۰۹:۴۶     ۱۵ دی ۱۳۹۳
مریم پور آدرینه اظهار کرد: سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان است و تغذیه نقش مهمی در جلوگیری از بروز آن دارد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: مصرف زیاد نمک و غذاها و تنقلات شور می‌تواند مخاط معده را تخریب کند و این امر افزایش خطرسرطان معده را به همراه دارد.

مریم پور آدرینه اظهار کرد: سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان است و تغذیه نقش مهمی در جلوگیری از بروز آن دارد.

وی با بیان اینکه براساس مطالعات ،شانس ابتلا به سرطان درکسانی که روزانه 12 تا 15 گرم نمک مصرف می‌کنند، بیشتر است، افزود: همیشه مصرف بالای نمک به معنی شورکردن غذا نیست‌، بلکه درصد بالایی از نمکی که روزانه مصرف می‌کنیم‌، نمک پنهان است که د ردرون مواد غذایی گوناگون وجود دارد.

وی در ادامه تصریح کرد : نان، انواع گوشت‌های فرآوری شده مانند همبرگر و سوسیس، کالباس، گوشت و ماهی نمک‌ سود شده و همچنین خیار شور، انواع ترشی‌ها و شوری‌ها، پنیر وخشکبار بوداده نمک زیادی دارند.

وی تاکید کرد‌: توصیه می‌شود که مصرف روزانه نمک کمتراز 5 گرم یعنی معادل یک قاشق چایخوری باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها