
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش598،این سایت در مورد یکی از حریفان تیم ملی نوشته است: جام ملتها می تواند موقعیتی برای موفقیت قطری ها باشد. این تیم در سال 2014، 18 بازی انجام داده که تنها یک بازی را باخته است. قطر در 9 بازی مقابل حریفانش پیروز شده و در هشت دیدار هم به تساوی رسیده است.
آنها در ماه اکتبر در یک بازی دوستانه استرالیا را شکست دهند. یک ماه نوبت قهرمانی قطری ها در جام خلیج فارس بود و حالا مشغول آماده سازی برای جام ملتها هستند.
آنها در گروهی قرار دارند که به جز بحرین و امارات، ایران قرا دارد. تیمی که سه بار قهرمان جام ملتهای آسیا شده است.
مربی الجزایری تیم ملی قطر می گوید:" ما انگیزه زیادی برای موفقیت داریم و این تورنمنت می تواند آغاز یک راه جدید برای ما باشد. همه می گویند کره و ژاپن شانس های اصلی قهرمانی هستند اما این بدان معنی نیست که ما هیچ شانسی نداریم."