کد خبر: ۲۸۰۹۸۸
زمان انتشار: ۱۴:۲۰     ۰۶ دی ۱۳۹۳
دبیر اجرایی هشتمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی این رشته را روشی درمانی غیر تهاجمی برای درمان تنگی و مشکلات عروقی دانست.
محسن معدنی، دبیر اجرایی هشتمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: اینترونشنال کاردیولوژی به عمل‌های بسته قلب اطلاق می‌شود که در آن بدون باز کردن بدن بیمار یا هرگونه عمل جراحی، اقداماتی درمانی بر روی عروق و قلب صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در این روش معمولاً از طریق یکی از عروق محیطی در دست‌ها و به ویژه پاها وارد بدن می‌شویم و یکسری وسایل را از طریق این رگ به داخل قلب و رگ مورد نظر می‌رسانیم و به فراخور اینکه چه کاری می‌خواهیم انجام بدهیم وسایل متفاوت است.

معدنی خاطرنشان کرد: به زبان عامه مردم اینترونشنال کاردیولوژی فنر گذاشتن نامیده می‌شود که این کار همزمان با استفاده از بالن صورت می‌گیرد.

دبیر اجرایی هشتمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی گفت: می‌توان گرفتگی عروق قلب، عروق محیطی، اندامهای فوقانی و تحتانی و دریچه قلب را با این روش درمانی درمان کرد.

معدنی افزود: متاسفانه سن بیمارانی که دچار تنگی عروق می‌شوند در ایران پایین آمده است و بیمارانی با سنین 30 تا 40 سال به ما مراجعه می‌کنند قاعدتاً نباید این مشکل را داشته باشند.

وی پیشگیری از تنگی عروق به خصوص عروق کرونر را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: فشار خون بالا، چربی خون بالا، مصرف دخانیات، بی‌تحرکی، انجام مشاغل کم تحرک و مسائل ژنتیگی از علل مبتلا به تنگی عروق کرونر است.

معدنی خاطرنشان کرد: زمانی که گرفتگی عروق کرونر به مرحله حاد برسد سکته قلبی ایجاد می‌شود ولی در مراحل گرفتگی کمتر، افراد در حین فعالیت دچار دردهای قفسه سینه عمدتاً در پشت جناق سینه می‌شود که در این گونه افراد معمولاً آنژیوگرافی، تنگی عروق کرونر را نشان می‌دهد.

دبیر اجرایی هشتمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی گفت: در انجام این روش درمانی هر از گاه مشکلاتی برای همکاران ما به وجود می‌آید که ما هر سال سمپوزیوم 2 روزه‌ای برای مطرح کردن این مشکلات و انتقال تجربیات برگزار می‌کنیم و امروز و فردا هشتمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها