به گزارش پایگاه 598 به نقل ازمهر ؛ رسول زرگرپور استاندار اصفهان در کارگروه
استانی طرح ارتقا کیفیت گندم، آرد و نان که با حضور مدیران ذیربط برگزار
گردید، با تقدیر و تشکر از صنف نانوا به عنوان افراد متدین و شریف و
پرکارترین و پرتلاش ترین اقشاری تاکید نمود البته در هر صنفی ممکن است
افراد معدود متخلف وجود داشته باشد که بایستی با این تخلفات احتمالی برخورد
لازم صورت گیرد.
استاندار اصفهان تصریح کرد: آنچه در اولویت کار بایستی قرار گیرد ایجاد
شرایطی است که بستری برای تخلف وجود نداشته باشد و این کار قبل از برخورد
با تخلفات باید اجرایی شود.
مدیر ارشد استان بر تشدید نظارت بر عرضه نان توسط بازرسی اتحادیه نانوایان
،اداره تعزیرات حکومتی ،اتاق اصناف و سازمان صنعت ، معدن و تجارت در جهت
رعایت وزن چانه ،جلوگیری از افزایش بی ضابطه قیمت ها و از همه مهمتر بهبود
کیفیت نان تاکید نمود.
زرگرپور اظهار داشت: در نقطه مقابل
پیشنهاد می شود نانوایانی که ضمن رعایت کلیه موارد مصوب از قبیل ،وزن ،قیمت
و همه موارد بهداشتی نسبت به ارتقا کیفیت نان اقدام نمایند با معرفی
دستگاه های نظارتی مورد تشویق و تقدیر قرار گیرند.
وی با اشاره به برخی اعتراضات مردمی در خصوص اجباری بودن خرید نان با کنجد
در بعضی از نانوایی ها ،تصریح نمود: اولویت با عرضه نان عادی است و عرضه
نان با کنجد اجباری نیست و فقط در صورتی که مورد تقاضای مشتریان باشد
بلامانع است و تاکید کرد این موضوع از طریق اتحادیه به نانوایان به صورت
دقیق اطلاع رسانی شود.
استاندار اصفهان شرکت غله و کارگروه نظارت را ملزم نمود در خصوص توزیع گندم
وآرد به کارخانجات و نانوایی ها و همچنین تعین مصرف سرانه آرد شهرستان ها و
استان بررسی لازم را صورت داده و در صورت لزوم بازنگری نمایند.