کد خبر: ۲۷۹۹۹۰
زمان انتشار: ۱۰:۴۹     ۰۳ دی ۱۳۹۳
فتنه ۸۸ چگونه باعث افزایش تحریم ها علیه ایران شد:
یکی از جنبه های مهم فتنه 88 مسئله تاثیر آن بر اقتصاد کشور و همچنین افزایش تحریم ها به بهانه حقوق بشر و کند شدن پیشرفت اقتصادی کشور می باشد. اگر از خسارت 70 میلیارد تومانی که در اغتشاشات به شهرداری، بانک ها و... وارد شد بگذریم اما تحریم های که باعث کند شدن بیش از حد سیستم اقتصادی کشور شد نمی توان گذشت.
به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه 598، فتنه 88 بیشتر از زاویه سیاسی مورد توجه قرار گرفت و در این پنج ساله کمتر از جنبه های دیگر دیده شده است. یکی از جنبه های مهم فتنه 88 مسئله تاثیر آن بر اقتصاد کشور و همچنین افزایش تحریم ها به بهانه حقوق بشر و کند شدن پیشرفت اقتصادی کشور می باشد. اگر از خسارت 70 میلیارد تومانی که در اغتشاشات به شهرداری، بانک ها و... وارد شد بگذریم اما تحریم های که باعث کند شدن بیش از حد سیستم اقتصادی کشور شد نمی توان گذشت.

برخی از حامیان فتنه، افزایش تحریم ها را ناشی از افراطی گری دولت دهم و حمله به رژیم صهیونیستی توسط نفی هلوکاست اعلام میکنند اما به راحتی میتوان از رفتار دیپلماتیک کشورهای خارجی و همچنین قطعنامه سازمان ملل و تحریم ها بعد از سال 88 فهمید که اغتشاشات باعث اصلی آنها بوده است. حجت الااسلام و المسلمین مصلحی وزیر اسبق وزارت اطلاعات درباره قطعنامه ۱۹۲۹ سازمان ملل که بعد از انتخابات 88 صادر شد می گوید " بعد از ماجرای فتنه دشمن فهمید افرادی در داخل کشور همسو با آنها هستند و میتواند از آنها برای نیل به اهداف خود استفاده کند. بر این اساس هزینه های آن را از جمله تحریم در کشور ما شروع کردند".



روش امریکا و دولت های مستکبر نیز با فتنه 88 عوض شد آمریکا درحالی که قبل از انتخابات در پی مذاکره با ایران بود و همچنین در مرحله نهایی پذیرش ایران هسته‌ای بود اما با وقوع فتنه 88، موضوع تغییر حاکمیت در ایران را در راس اهداف خود قرار داد و موضوع هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای اعمال تحریم در جهت تقویت فتنه‌گران داخلی برای محقق ساختن تغییر حاکمیت بود. اوباما در سال 88 در یک سخنرانی گفت: به نظر نمی‌رسد ایران از نظر سیاسی آنقدر وضع ثابتی داشته باشد که بتوانند درباره مساله هسته‌ای تصمیم‌های سریع اتخاذ کنند. از سوی دیگر، اوضاع داخلی ایران موجب پیچیده‌تر شدن تلاش‌ها برای رسیدن به توافق میان ایران و قدرت‌های جهان سر مساله سوخت اتمی شده است.

در همان ایام روزنامه واشنگتن‌تایمز در سرمقاله خود از استفاده از نقض حقوق بشر برای تحریم بیشتر علیه ایران چنین نوشت: تحریم به تنهایی کافی نیست. ما باید دیپلماسی عمومی را به نقض حقوق‌بشر در ایران متمرکز کنیم. جمهوری اسلامی به دلیل وجود اپوزیسیون داخلی دچار نقاط ضعف شده و باید بر این نقطه فشار وارد کرد.

اما تحریم های سیستم بانکی کشور که در پی فشار بیشتر برای ایران بعد از فتنه 88 شروع شد اوج تحریم های غرب علیه ملت ایران بود. طرح ریزی این تحریم ها از سال 88 و در پی تغییر سیاست های غرب با ایران شروع شد و از سال 90 رسما به اجرا درآمد. ابعاد اقتصادی فتنه 88 و ضرری که به کشور وارد شد شاید بزرگتر از جنبه سیاسی آن باشد. جلوگیری از پیشرفت کشور و کند شدن توسعه اقتصادی شاید بزرگترین گناه فتنه گران و حامیان فتنه بشمار آید که کمتر قابل مشاهده می باشد.

لیست تحریم های که بعد از فتنه 88 بر ملت ایران تحمیل شد




نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱۰
در انتظار بررسی: ۲
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۸ - ۰۳ دی ۱۳۹۳
۴
۱
سلام

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج در گفتگو با بسیج پرس:

فتنه 88 اسلامیت و جمهوریت نظام را نشانه گرفت/ حصر سران فتنه مطابق با منطق اجتماعی است/ 9 دی انتقام الهی از هتاکان روز عاشورا بود


http://basijpress.ir/40979

در صورت صلاحدید منتشر بفرمایید
پاسخ
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۶ - ۰۳ دی ۱۳۹۳
۴
۳
مرگ بر فتنه گر
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۶ - ۰۳ دی ۱۳۹۳
۵
۴
قبلا به تحریمها میگفتید کاغذ پاره و حالا میگویید ضرر هنگفت . بازهم خوب است که دوستان متوجه شدند ضرر هنگفت میباشد و نمیشود کشور را اینگونه اداره کرد . در مورد وقایع 88 هم روزی متوجه میشوید که اگر این گونه امور بجای اینکه فورا امنیتی برخورد شود ؛ با حوصله و از راههای سیاسی حل گردد ؛ در دراز مدت کم هزینه تر است
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۵۶ - ۰۴ دی ۱۳۹۳
۳
۳
تکلیف را روشن کنید . بالاخره تحریمها کاغذ پاره و فتح خیبر است یا شعب ابوطالب و ضرر هنگفت ؟
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۳
۱
۴
شما را به خدا و یا هر کسی را که دوست دارید ول کنید دیگر بس است با این فتنه فتنه گفتن به تورم وگرانی و اعتیاد و بیکاری و فساد و فهشا که در بین جوانان بیداد میکند سر پوش نگذارید بجای فتنه فتنه گفتن به مشگلات و گرفتاریهای مردم برسید...
پاسخ
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۴ - ۰۶ دی ۱۳۹۳
۲
۲
ناشناس رو سخن با تو هست به توچه به تحریما چی میگن اره از نظر اونا میخوان جلو پیش رفت مارو بگیرن تحریمه.اما به یاری خدا در اوج تحریم پیشرفتم کردیم وطن فروش عوضی
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۳ - ۱۰ دی ۱۳۹۳
جناب محمود . کامنت مورد اشاره شما فقط یک سوال انتقادی است . اگر چند سال زودتر هزینه تحریمها را متوجه میشدیم میتوانستیم با همین کاری که الان کردیم و غنی سازی 20 درصد را تعلیق نمودیم جلوی تصویب قطعنامه ها را بگیریم . حالا هم غنی سازی 20 درصد را تعلیق کردیم و هم قطعنامه ها سر جایشان است .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۶ - ۰۹ دی ۱۳۹۳
۳
۰
الکی حرص و جوش .می خورید چون بدون رودر واسی ... همه کاره نظام شده اند و کسی هم قدرت اعتراض ندارد فقط با ...
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۱ - ۱۰ دی ۱۳۹۳
۳
۲
جناب سایت 598 گنده کاریهای احمدی نژادتون را هم اضافه کن
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۳
۱
۰
بله بله تحريم ها ييكه تو سط شو راي امنيت و طي قطعنامه اجرا شد در حكم يك كا غذ پاره بو د و نتو انست هيچ اثر ي بر اقتصاد ايران بگذارد چنا چه الان تحريم ها ي اعمال شده در رو سيه چندان قو ي نيست و لي از زمانيكه اقا يان فتنه گر راي مردم را بر نتا بيدند و حدو د يكسال كشو ر به اشو ب كشيدند و كساني از اين فتنه گرا با و ا سطه ها يي در ارو پا و امريكا با تما س با امر يكا يي ها ملتما سا نه از انها خو ستند كه تحر يم ها ي ضد اير اني تشد يد كنند تا دو لت ايران نتو اند به كار اقتصا دي و ادراه امو ر مو فق باشد و گنكره امريكا دراخر سال 88 با اين تقا ضا و تو جه به شر ايط مطو ب ايران براي غر بي ها تحر يمات شد يد ي عليه با نك مر كز ي ايران تصو يب كرد كه نتيجه اش عد م و صو ل حتي يك دلا ر از فرو ش نفت تو سط بانك ها خا رجي بو د و اسناد ان مو جو د است منتهي اگر شر ايط اقتضا كند شايد مقا مات مر بو طه انر افشا كنند .
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها