به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: یک مطالعه جدید که در مجله اپیدمیولوژی آمریکا منتشر شده
است نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض کادمیوم فلزی از طریق مواد غذایی و
محیط زیست، حتی در سطوح نسبتا پایین، به طور قابل توجهی می تواند موجب
تخریب DNA و کوتاهی طول عمر شود.
همچنین خطر ابتلا به بیماری های
قلبی و عروقی، دیابت، سرطان، و دیگر بیماری های مرتبط با سن با مصرف این
ماده شیمیایی افزایش می یابد.
بررسی ها نشان می دهند کادمیوم در
قوطی های کنسرو و مواد غذایی شیمیایی و انواع افزودنی ها وجود دارد و در
صورت مصرف می تواند منجر به بیماری ها و مشکلات خاص پوستی شود.