کد خبر: ۲۷۸۶۵۸
زمان انتشار: ۲۰:۴۱     ۲۵ آذر ۱۳۹۳
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی گفت: استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می رسد، ممنوع است.
به گزارش پایگاه 598 ، هدایت حسینی در گفت‌وگو با میزان برداشتن خمیر مرغ را تکذیب کرد و گفت: در حال حاضر سازمان غذا و دارو در حال بررسی این موضوع است و همچنان این ممنوعیت برداشته نشده است.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که سازمان غذا و دارو تاکنون نسبت به سلامت این مواد اولیه اطمینان پیدا نکرده‌ایم، خاطرنشن کرد: در مجموع ممنوعیت همچنان پا برجاست و استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و حلیم که به مصرف انسانی می رسد، ممنوع است.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در خاتمه تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با حضور سازمان استاندارد در حال بررسی این موضوع است و امیدواریم این موضوع به جمع‌بندی نهایی برسد.

این در حالی است که رئیس سازمان دامپزشکی اعلام کرده در پی جلسه مشترک با سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد مشترکا به این تفاهم رسیدیم که استفاده از خمیرمرغ مانعی ندارد و مجاز است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها