به گزارش پایگاه 598 ، هدایت حسینی در گفتوگو با میزان برداشتن خمیر مرغ را تکذیب کرد و گفت: در
حال حاضر سازمان غذا و دارو در حال بررسی این موضوع است و همچنان این
ممنوعیت برداشته نشده است.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که
سازمان غذا و دارو تاکنون نسبت به سلامت این مواد اولیه اطمینان پیدا
نکردهایم، خاطرنشن کرد: در مجموع ممنوعیت همچنان پا برجاست و استفاده از
خمیر مرغ در تولید فرآورده های گوشتی اعم از سوسیس، کالباس، کباب کوبیده و
حلیم که به مصرف انسانی می رسد، ممنوع است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی
فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در خاتمه تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با
حضور سازمان استاندارد در حال بررسی این موضوع است و امیدواریم این موضوع
به جمعبندی نهایی برسد.
این در حالی است که رئیس سازمان دامپزشکی
اعلام کرده در پی جلسه مشترک با سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد
مشترکا به این تفاهم رسیدیم که استفاده از خمیرمرغ مانعی ندارد و مجاز است.