به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: نوشیدنی زرشک، زعفران و عناب جانشین نوشابههای مضر خواهد شد.
علی
رافع عضو هئیت علمی پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی گفت: تولید نوشیدنی زرشک،
زعفران و عناب در پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی تولید میشود این
نوشیدنیها جانشین نوشابههای مضر خواهد شد.
وی افزود: در نوشیدنیهای زرشک، زعفران و عناب از فرمولاسیون شیرین استفاده نمیشود.
اما
تمام ویژگیهای نوشابه را از نظر طعم دارد. همچنین هیدروژنهای موجود در
این نوشیدنیها خاصیت نگه داری و سلامت بخشی آنها را افزایش می دهد.
عضو
هئیت علمی پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی ادامه داد: نوشیدنیهایی چون
زرشک، زعفران و عناب نسبت به نوشیدنیهای مضر، بهتر است و امکان تغییر طعم
در این نوع نوشیدنیها وجود دارد.
رافع تصریح کرد: مرحله تحقیقاتی
تولید نوشیدنی زرشک، زعفران و عناب در پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی انجام
شده است و تجاری سازی تولید این نوشیدنیها صورت می گیرد این نوشیدنیها
برای اولین بار تولید شده و سعی میکنیم تولید نوشیدنی زرشک، زعفران و عناب
را در مقیاس صنعتی تولید و عرضه نماییم.