به گزارش پایگاه 598، محمدباقر نوبخت در نشست خبري ديروز خود در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه گزارشهاي غيررسمي وجود دارد که شما در جلسه غيرعلني روز سه شنبه مجلس شوراي اسلامي گفتهايد که به استانداران براي شناسايي و حذف دهکهاي پردرآمد اجازه داده شده است، گفت: در آن جلسه توضيح داده شد که ما ساز و کارهايي را در چارچوب قانون هدفمندي يارانه ها داريم که بر مبناي آن پيشنهاد داديم که اختيارهاي بيشتري به استانداران براي شناسايي دهک هاي پردرآمد بدهيم. البته اين پيشنهاد در تبصره قانون هدفمندي يارانهها نيامده است؛ اين تنها يک پيشنهاد است که قرار است بر پايه آن عمل شود.
وي توضيح داد: دولت علاقهمند نيست به کساني که مستحق دريافت يارانه نقدي نيستند اين رقم را پرداخت کند، در عوض اين ارقام را ميتوانيم براي طرح تحول سلامت و بهبود توليد استفاده کنيم. بنابراين اينکه براي حذف دهکهاي پردرآمد يک شکل استاني بدهيم، يکي از پيشنهادها است که بر پايه آن عمل شود.
سخنگوي دولت همچنين در پاسخ به ديگر سوال خبرنگار مهر مبني بر اينکه برخي از کارشناسان معتقدند دولت براي کسب درآمد و جبران هزينه هايش رو به گران کردن نرخ ارز آورده است، گفت: اينکه دولت براي کسب درآمد ارز را گران کرده باشد، کذب است. با افزايش قيمت ارز در بازارهاي داخلي خود دولت بيشتر از همه ضرر خواهد کرد، چرا که قيمت ارز به ساير قيمتها وابستگي و ارتباط دارد.
نوبخت همچنين در خصوص راهکارهاي مقابله با نوسانات بازار ارز گفت: بانک مرکزي در اين بازار قطعا ميتواند مديريت و نظارت داشته باشد و همچنين براي اينکه افراد به سمت بازار نروند و افزايش قيمت و تقاضا صورت گيرد، ميتواند دلار را خود به مشتري عرضه کند که امسال اين نوع اقدامات از سوي بانک مرکزي انجام خواهد شد.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال که قيمت بنزين و گازوئيل چه ميزان در بودجه 94 افزايش خواهد يافت، گفت: ما همان هزار ميليارد تومان منابعي که سال جاري مجلس محترم در بودجه 93 تصويب کرد، همان سقف را براي بودجه 94 در نظر گرفتهايم و بنزين و گازوئيل هيچ افزايش قيمتي در بودجه 94 نداشته است. سخنگوي دولت خاطر نشان کرد: اين ارقام بايد به تصويب مجلس برسد و ما تصميم گيري در مورد بنزين و گازوئيل را به مجلس واگذار کرده ايم.