به گزارش پایگاه 598، علی حسینی در گفتوگو با فارس در مورد
طبع و مزاج سرد گفت: در طب سنتی بدن انسان از چهار ماده اصلی آب (سرد و
تر)، باد (گرم و تر)، آتش(گرم و خشک) و خاک (سرد و خشک) تشکیل شده است که
هریک مزاج و رژیم غذایی ویژه ای دارند.
وی ادامه داد: افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و به آن سودا گفته می شود اغلب لاغر هستند و کف دست و پایشان عرق می کند.
این متخصص طب سنتی گفت: افراد سردمزاج از نظر روحی وسواس دارند و اغلب حافظه ضعیفی دارند و معمولاً بسیار تغییر عقیده می دهند.
وی افزود: مصرف فست فود سودا را زیاد
می کند و همین امر باعث افزایش پرخاشگری و ناهنجاری رفتاری می شود بنابراین
بهتر است این افراد خاکشیر زیادی مصرف کنند و توت، گوشت گوسفند، ماهی،
شربت سکنجبین را در رژیم خود بگنجانند و گوشت گاو و گوساله کمتر مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی در مورد خوراکی و
غذاهای مفید برای سردمزاجها گفت: گوشت گوسفند، خروس، شتر،نمک دریا،نبات
سفید،نعنا و روغن کنجد است.
حسینی افزود: مصرف سبزی بیش از سالاد،
کلم، جوانه گندم،ماش، پسته، بادام، گردو، چای دارچین و به طور کلی خوراکی
های گرم برای افراد با مزاج سرد مفید است.
این متخصص طب سنتی خوراکی و غذاهای مضر
برای افراد با مزاج سرد را این گونه تشریح کرد: مصرف گوشت گوساله، ماهی،
عدس، گشنیز، لوبیا، بادمجان و سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، گوجه فرنگی و
میوههایی مثل موز و کیوی کمتر مصرف شود.
وی تصریح کرد: خوردن غذاهای سرخ کردنی،نان باگت و فانتزی، سوسیس و کالباس و هر چیزی که سرد و مرطوب باشد برای این گروه باید کم شود.