وی افزود: وظیفه ما در برابر افکار عمومی که تحت تأثیر برخی القائات میخواهند موجسواری کنند، روشنگری است نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم.
یوسفنژاد با ذکر این نکته که آنها میدانند که دقیقا چه اتفاقی افتاده است، گفت: این قانون مربوط به نهادهای عمومی غیردولتی است و باید دانست که قانون مدیریت خدمات کشوری دارای مشکلات عدیدهای است که باید به کمیسیون تخصصی رفته و کمیسیون تخصصی فرصت بررسی این ایرادات را داشته باشد.
نماینده ساری در خانه ملت با بیان اینکه ممکن است تصویب این طرح پیامدهای منفی دیگری هم در جامعه داشته باشد، تصریح کرد: هنوز شورای نگهبان مصوبه مجلس را تایید نکرده و این موضوع به معنای قطعی نشدن آن استفساریه است و اگر یک مقدار واقعبینانه عمل کنیم و هیئترئیسه روشنگری کند، بهتر است.
وی با انتقاد از استفاده برخی رسانهها و حتی نمایندگان از لفظ مادامالعمر برای مصوبه مجلس، گفت: قطعا اگر یک پزشک وزیر شود، از بسیاری از امتیازات محروم میشود و حقوق او بر مبنای ۸۰ درصد دوران وزارتش محاسبه میشود.
یوسفنژاد با یادآوری اینکه نمایندگان بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حقوق میگیرند، حذف قانون به این صورت غیر منطقی است و به نظر بنده این طرح فوریتی ندارد و نباید به جای روشنگری، چنین عکسالعملی داشته باشیم.