کد خبر: ۲۷۶۹۱۹
زمان انتشار: ۱۳:۳۰     ۱۷ آذر ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر، نماینده سابق مجلس و امام جمعه موقت اصفهان در مطلبی که در وطن امروز به چاپ رسیده به نکاتی در خصوص سخنرانی دیروز روحانی اشاره داشته است:

 ۱- سخنان رئیس‌جمهور محترم در مراسم روز دانشجو کمی عجیب بود. آقای روحانی می‌گوید دیوار دولت از همه کوتاه‌تر است ولی در عین حال، ما آغوش خود را برای انتقاد باز کرده‌ایم. اما حرف بعدی ایشان نشان می‌دهد در باطن رئیس‌جمهور چیزی نیست که به زبان می‌آورد، زیرا بلافاصله در خلال سخنان خود عنوان می‌کند لازم نیست عده‌ای تازه به دوران رسیده نسبت به ارزش‌های اسلام و انقلاب نگران باشند. این سخنان در شأن رئیس‌جمهوری با مشی اعتدال نیست.

آقای رئیس‌جمهور! نگرانی نسبت به انقلاب و آینده کشور وظیفه همه است. کسانی که نگران هستند، تازه به دوران رسیده نیستند. ببینید! در حوزه‌های علمیه، علما، مراجع و آیات عظام اعلام کرده‌اند نگران هستند. آیا اینها تازه به دوران رسیده‌اند؟! زمانی که بنده در ساواک به عنوان یک طلبه تحت شکنجه قرار گرفتم، آقای روحانی یک طلبه جوان و مبتدی در حوزه سمنان بود. بنده هم نسبت به آینده انقلاب نگران هستم.

ما دوست داریم دولت موفق باشد، چرا که معتقدیم موفقیت دولت موفقیت ملت و نظام است اما طرح بعضی صحبت‌ها منتقدان و مردم را دلسرد می‌کند. حرف آقای روحانی که منتقدان، تازه به دوران رسیده هستند خلاف واقع است. محققان و بزرگان و اساتید درباره مذاکرات هسته‌ای حرف دارند. خطیب نماز جمعه تهران در هفته‌ای که گذشت عنوان کرد معامله برد ـ برد معنا ندارد، چرا که ما به آمریکا بدهکار نیستیم. آمریکا ۶۱ سال جنایت کرده است؛ جنگ را‌ آمریکا در ایران به راه انداخت که منجر به شهادت ۳۰۰ هزار نفر شد. ۱۷ هزار شهید به دست منافقین ترور شدند که با حمایت آمریکا بود. داعش را آمریکا به راه انداخته و اگر بتواند یک لحظه هم به ما امان نمی‌دهد. حال آیا خوش‌بینی به این دولت جنایتکار ساده‌اندیشی نیست؟ نباید گول لبخند غرب را خورد. اینکه آقای ظریف با وزیر خارجه آمریکا یا خانم اشتون نشسته و لبخند می‌زنند، فقط ظاهر ماجراست، پشت پرده آن چیز دیگری است. این است که اوباما و وزیر جنگ آمریکا و نماینده کنگره عنوان می‌کنند اگر مساله هسته‌ای ایران حل شود، سراغ حقوق بشر و تروریسم خواهیم رفت.
آقای روحانی بداند کسانی که انتقاد می‌کنند دلسوز و خیرخواه نظام هستند و می‌گویند مذاکرات باید با مصالح کل کشور و مملکت همراه باشد و برد ـ برد اصلاً معنا ندارد.
ما باید علیه آمریکا در دادگاه‌های بین‌المللی اعلام جرم کنیم. اینها برای ما ارمغانی جز ناامنی نداشتند. البته ما تابع ولی فقیه هستیم. طبق فرمایش رهبری، حاصل مذاکرات برای ما اثبات بی‌اعتمادی به آمریکاست.

آقای ظریف چند روز پیش در سخنرانی عنوان کرده بود مذاکرات برای کشور ما امنیت به ارمغان آورده است. این تصور بسیار ساده‌اندیشانه است. امنیت کشور ما را در درجه اول خداوند، حضرت مهدی موعود(عج)،‌ ولی فقیه، انسجام مردم و در نهایت بسیج و سپاه و ارتش و اقتدار جمهوری اسلامی به بار آوردند. چند روز پیش یکی از سیاستمداران آمریکایی عنوان کرده بود آمریکا از قدرت انقلاب اسلامی می‌ترسد. بدون شک کسانی که انتقاد می‌کنند، تازه به دوران رسیده نیستند.

۲- آقای روحانی در مراسم ۱۶ آذر عنوان کرد وزیر علوم همان راهی را می‌رود که ۳ وزیر قبلی قرار بود بروند اما اجازه ندادند.
آیا از نظر رئیس‌جمهور نمایندگان حق ندارند به کسی که وابسته به فتنه است رای ندهند؟ این چه انتظاری است که از مجلس دارید. توصیه می‌کنم آقای روحانی تحت فشار جریان تند افراطی خاص قرار نگیرند. ما نمی‌خواهیم شخصیت ایشان مچاله اقتدارخواهی عده‌ای شده و همین عده خواسته‌های خود را بر رئیس‌جمهور تحمیل کنند.
فکر نمی‌کنم آقای فرهادی آنطور که رئیس‌جمهور عنوان کردند، باشد. به دکتر فرهادی توصیه می‌کنم مشی وی، گوش سپردن به ولی‌فقیه، حریت، ‌آزادی و آنچه مصلحت کشور و دانشگاه در آن خواهد بود، باشد.

۳- اینکه در مراسم ۱۶ آذر سخنرانی چهره‌های انقلابی همچون حسین شریعتمداری و همسر شهید پروفسور علیمحمدی لغو شود، درست نیست. شریعتمداری مالک‌اشتر ولایت است. مرحوم عسگراولادی وی را سردار اهل‌قلم می‌دانست.
اینها دلسوز و خیرخواه هستند. نقد آنها مستند است. آقای شریعتمداری در هر موضوعی که نقد کند منطق دارد. لغو کردن سخنرانی وی و چهره‌هایی همانند ایشان به این معناست که جریان فتنه و جریان‌هایی که نمی‌خواهند فکر حزب‌اللهی در دانشگاه دایر باشد، فعالند و به‌رغم آنکه آمریکا را در حد پرستش دوست دارند، می‌توانند در مراسم ۱۶ آذر که مراسمی ضدآمریکایی است، سخنرانی کنند(!) ولی انقلابیون واقعی نمی‌توانند.
کسانی که مدعی هستند سعه‌صدر دارند، باید اجازه می‌دادند دلسوزان انقلاب در مراسم ۱۶ آذر در دانشگاه‌های کشور سخنرانی کنند.
آقای روحانی! لیبرال‌ها برای دولت و کشور خوب نیستند. لیبرالیسم و سکولاریسم در کشور ما جواب نمی‌دهد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها