کد خبر: ۲۷۶۱۴۸
زمان انتشار: ۲۳:۵۶     ۱۴ آذر ۱۳۹۳
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شناسایی 12 میلیون فقیر در کشور خبر داد و گفت: قصدم نقد غیرمنصفانه نیست، اما در طول 8 سال گذشته میلیاردها دلار ارز قسمتمان شد، اما بی عدالتی و فقر کم نشد، در کشور ایجاد شغل نشد.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از اقتصاد آنلاین ؛ علی ربیعی با بیان اینکه مهم ترین ابعاد توسعه، توسعه انسانی است گفت: 3 شاخص عده طول عمر، سلامت و سطح آموزش نیز در این رابطه وجود دارد.

وزیر کار اظهارداشت: اگر بخواهیم برای ایرانیان زندگی بهتری تدارک ببینیم همین 3 شاخص است که آن را مشخص می کند. درآمد اقتصادی و معیشت مناسب و پایداری سلامت از مهم ترین وجوه آن است.

وی افزود: اگر همه می خواهیم با فقر مقابله کنیم باید حداقل چند فقر را از بین ببریم. معتقدم مهم ترین فقر بعد از فقر درآمدی، فقر سلامت است.

ربیعی ادامه داد: شاید نتوایم بر آن دو فقر، تقدم و تاخر قائل شویم. از سوی دیگر فقر خوراکی، فقر آموزشی، فقر سلامت، فقر امنیت از آینده و فقر مسکن از مهم ترین فقرهایی است که جوامع را تهدید می کند.

وزیر کار گفت: گفتمان انقلاب اسلامی و گفتمان امام رحمه الله علیه، گفتمان ضد فقر بود. فکر می کنم یکی از آرمان های بزرگ امام راحل و در امتداد آن تصویری که مقام معظم رهبری ارائه کرده اند، همین مبارزه با فقر بود.

وی خاطرنشان کرد: گفتمان ضد فقر با ایده های امام (ره) آغاز شد و قوام گرفت و گفتمان بسیج نیز با امام خلق شد. در گفتمان امام راحل بسیج هم یک سازمان است و از سوی دیگر بسیج نوعی روحیه و نگرش و نگاه به زندگی است.

ربیعی ادامه داد: دولت تدبیر و امید و به وپژه وزات تعاون، کار و رفاه بیشترین وظیفه را بر عهده گرفته است. سعی ما بر این است که با فقر غذایی هم مقابله کنیم. بیش از 8 میلیون نفر را در این رابطه شناسایی کرده ایم، علاوه بر این نظام شناسایی، با کمک مرکز آمار و سازمان های آماری دیگر تا حدود 12 میلیون نفر را شناسایی کرده ایم.

وزیر کار افزود: امروز دولت مبارزه با یکی از فقر هایی را که آرزوی امام راحل و رهبر معظم انقلاب بود به جلو می برد. اما آن چیزی که نگران کننده است پیش بردن این مبارزه ها است؛ اگر این مبارزه همراه با نگرش عمیق و اصلاحات ساختاری نباشد با مشکل روبرو می شود.

وی تاکید کرد: قصدم نقد غیرمنصفانه نیست، اما در طول 8 سال گذشته میلیاردها دلار ارز قسمتمان شد، اما بی عدالتی و فقر کم نشد، در کشور ایجاد شغل نشد. شاید برخی ها به دنبال پاسخ سیاسی برای این سوال می گردند اما من یک پاسخ ساده برای آن دارم و اینکه وقتی هر پولی را بدون اصلاح ساختاری و نهادی هزینه کنیم، سرنوشتی جز این نخواهد داشت.

ربیعی خاطر نشان کرد: پروژه های بزرگی مطرح شد، اما چون با نگرش علمی و اصلاحات ساختاری همراه نبود این پروژه ها با موفقیت همراه نشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها