کد خبر: ۲۷۵۵۴۸
زمان انتشار: ۱۲:۳۳     ۱۲ آذر ۱۳۹۳
در ادامه ی دشمنی های صهیونیست ها با ایران:
رهبر آیپک معتقد است باید از کنگره ی جدید که تحت کنترل جمهوری خواهان است نهایت استفاده را برد تا ایران در ماه های آینده تحت فشار شدید اقتصادی ناشی تحریم ها قرار گیرد. فشار بیشتر بر ایران، شانس امریکا برای متقاعد کردن ایران درخصوص کنارگذاشتن قابلیت های هسته ای خود در تولید سلاح را بیشتر می کند.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه 598، طرف امریکایی همواره مدعی بوده که ایران مقصر عدم موفقیت مذاکرات هسته ای است. استدلال مغالطه آمیز آنان این است که جمهوری اسلامی، گام های اعتمادساز را برای رفع تردیدهای گروه 1+5 برنمی دارد! این در حالی است که ایران طی یک سال گذشته بیشترین امتیازات ممکن را به طرف مقابل داده است.

بدیهی است عقب نشینی ایران از سیاست تهاجمی سالهای پیش و پیشگام شدن برای نزول از تولید اورانیوم با غنای 20% به غنای 3.5% بزرگترین گام اعتماد ساز ایران بوده است. اما مسئله این است که آیا امریکایی ها اصولا قصد اعتماد کردن دارند؟ و مهم تر اینکه: آیا خود آنها قدمی برای جلب اعتماد ایران برداشته اند؟

متاسفانه غرب نه تنها گامی رو به جلو در این زمینه برنداشته است بلکه در اقداماتی تعجب بر انگیز دست به اعمالی زده که راه را بر اعتماد ایران به آنان می بندد.

تازه ترین نمونه ی این اقدامات، اعلام خصومتی جدید از آیپک [کمیته روابط عمومی امریکا و اسرائیل] است که جورازلیم پست به شرح آن پرداخته است. این کمیته که یکی از بزرگترین و قدرتمندترین گروه های لابی گری در امریکاست اعلام کرده با کنگره ی جدید نیز لابی خواهد کرد تا تحریم ها علیه ایران در خلال مذاکرات نیز با شدت ادامه داشته باشند!

جورازلیم پست نوشت:

رهبر آیپک معتقد است باید از کنگره ی جدید که تحت کنترل جمهوری خواهان است نهایت استفاده را برد تا ایران در ماه  های آینده تحت فشار شدید اقتصادی ناشی تحریم ها قرار گیرد. فشار بیشتر بر ایران، شانس امریکا برای متقاعد کردن ایران درخصوص کنارگذاشتن قابلیت های هسته ای خود در تولید سلاح را بیشتر می کند.

دولت اوباما و کنگره باید به سرعت تحریم های جدید را تصویب و اجرا کنند. بدون انجام این کار، ایران تمایلی به تن دادن به خواسته های ما نخواهد داشت.

بیشترین تمرکز تحریم ها باید بر بخش خودرو، مهندسی، تولیدات داخلی، و پیش از همه ی اینها صنعت نفت ایران باشد. همچنین باید درآمدهای حاصل از نفت ایران را بلوکه کرد.

نگرانی آیپک این است که نتیجه ی مذاکرات به فروپاشی همه ی زیرساخت های هسته ای ایران منجر نشود. بنابراین تا زمانی که اکثریت کنگره موافق تشدید تحریم ها هستند باید شرایط را برای ایران به نحوی درآوریم که ناچار به پذیرش شروط 1+5 گردد.

اخیرا ایران اعلام کرده بود که اسناد آژانس بین المللی انرژی اتمی در نظامی بودن برنامه هسته ای ایران جعلی هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها