کد خبر: ۲۷۳۴۱
زمان انتشار: ۰۹:۲۱     ۳۰ آبان ۱۳۹۰
بازخوانی یک سند از تروریسم دولتی آمریکا
بمب‌گذاری‌های متعدد گروهک «تندر» که مورد حمایت آمریکایی‌ها قرار گرفته و زندگی آزادانه عاملین اصلی این جنایات در آمریکا، نشانه آشکار حمایت دولت ایالات متحده از تروریسم است.

به گزارش سرويس بين الملل 598 به نقل از خبر گزاري فارس، وظیفه‌ای را که آمریکایی‌ها به گروهک ریگی سپرده بودند اما آنها نتوانستند انجام دهند، برعهده گروهک دیگری به نام "انجمن پادشاهی ایران" و بازوی ترور آن، "تندر" گذاشته شد. این وظیفه کشاندن اقدامات تروریستی از مناطق مرزی به عمق کشور، بویژه شهرهای پرجمعیت بود. با این حال این گروهک کم‌توان‌تر از آن بود که مدت زیادی به فعالیت خود ادامه دهد. اکنون به سوابق این گروهک تروریستی که سرکردگان آن آزادانه در آمریکا رفت و آمد می‌کنند و تحت حمایت دولت این کشور هستند می‌پردازیم:

انجمن ضد ایرانی خونریز

۱۲ آوریل ۲۰۰۸ (۲۴ فروردین ۱۳۸۷) بود که انجمن پادشاهی ایران که ادعای وطن‌پرستی دارد، ۱۴ نفر از مردم شیراز را به جرم شرکت در یک مراسم مذهبی به خاک و خون کشاند. ۱۲۴ نفر نیز در این بمب‌گذاری مجروح شدند.
گروه تندر که بازوی ترور گروهک تروریستی انجمن پادشاهی است، اقدام به بمب‌گذاری در حسینیه رهپویان وصال در شیراز کرد تا تهدیدات سرکرده این تشکیلات را عملی کرده باشد. "فرود فولادوند" یا همان فتح‌الله منوچهری سرکرده این گروهک که قبل از انقلاب اسلامی با ساخت چند فیلم غیر اخلاقی با شکست مواجه شد و هیچگاه مورد اقبال قرار نگرفت، پس از انقلاب اسلامی به جرم کلاهبرداری از یک تاجر فرش در ترکیه، تحت تعقیب قرار گرفت اما متواری شد. وی در سال ۱۳۸۳ با تلویزیون تک نفره "Your TV" و راه‌اندازی "انجمن پادشاهی ایران" و محفلی به عنوان «تندر» که بازوی ترور این گروهک بود، به صحنه بازگشت. وی قول داد که تا ابتدای سال ۱۳۸۴، نظام ایران تغییر می‌کند اما سپس این مدت را یکسال تمدید کرد اما در سال ۸۵ ناپدید شد. دختر فولادوند گفته است که پدرش در اسرائیل بسر می‌برد و آنهایی که با فتح‌الله منوچهری آشنایند، می‌گویند که در حال خرج کردن پول‌هایی است که از راه توهین به اسلام، قرآن، پیامبر(ص) و دیگر مقدسات به دست آورده است. منوچهری که سوابق زیادی در اغفال دختران دارد در سال ۱۳۸۴ بوسیله واحد ضد ترور اسکاتلند یارد دستگیر شد اما ۴۸ ساعت بعد با وساطت سازمان موساد رها شد. او در شبکه تلویزیونی‌اش با یک کلت حاضر می‌شد و مسئولان ایران را به ترور تهدید کرده و از مخاطبان خود می‌خواست دست به اقدامات تروریستی بزنند. پس از متواری شدن فولادوند فردی به نام «جمشید شارمهد»، مسئولیت انجمن پادشانی را به عهده گرفته است.

کشاندن ترور به تهران و ناکامی زودهنگام

۱۵ می ۲۰۰۸ یعنی کمتر از یکماه پس از انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز کم‌توانی این گروه نمایان شد و نشان دادند که آمریکایی‌ها بر باد تکیه کرده‌اند. چند عضو گروهک انجمن پادشاهی که در هتل ‌جهان تهران مشغول ساخت بمب برای کارگذاری در مراکز حساس پایتخت بودند، دستگیر شدند. ماجرا از این قرار بود که آنها در حال ساخت بمب در اتاق خود بوده‌اند که وقوع انفجار و آتش‌سوزی موجب لو رفتن و دستگیری آنها شد. سه نفر از متهمان دستگیر شده در هتل جهان در نهم آذرماه سال ۱۳۸۷ (۳۰ نوامبر ۲۰۰۸) به اعدام محکوم شدند. این افراد که در محاکمه خود به ارتباط با آمریکا اعتراف کرده بودند در ۲۱ فروردین ۱۳۸۸ اعدام شدند.
«محمدرضا علی زمانی» یکی از اعضای انجمن پادشاهی که در هشتم بهمن ۱۳۸۸ اعدام شد، در اعتراضات خود که در دادگاه بیان کرد، گفت: «ما وارد کشور عراق شدیم و در نخستین ارتباطمان در شهر اربیل که محل استقرار نیروهای آمریکایی و سرویس اطلاعاتی ‌آمریکا بود، ارتباط ما برقرار شد.»  او در بخش دیگری گفت: «سی‌دی که در ایران تولید شده بود را در اختیار آنان قرار می‌دادیم. ما در آنجا با شخصی به نام فرانک که مدیر سرویس اطلاعاتی آمریکا در آن پایگاه بود، ارتباط برقرار کردیم و آنها با اسکان ما در هتل سومای اربیل، مقداری پول و یک خط موبایل ویژه در اختیار من قرار دادند تا در صورت بروز مشکلات امنیتی در شمال عراق با فرانک ارتباط برقرار کنم.» این فرد که در بمب‌گذاری حسینیه رهپویان شیراز نقش داشته، اعتراف کرد که «دردانه فولادوند» خواهر فرود فولادوند او را به فردی بنام جمشید که در لس‌آنجلس زندگی می‌کند، متصل کرده و جمشید به او گفته که در جریان دیدارشان با آمریکایی‌ها قرار دارد. همچنین علی زمانی اعتراف کرد که بعدا با «ایمانوئل عافار» که در آمریکا و اسرائیل اقامت دارد، آشنا می‌شود و پل آشنایی هم جمشید بوده. او به تحویل دادن عکس‌ها و تصاویری از ایران به آمریکایی‌ها اعتراف کرد و گفت که آمریکایی‌ها ما را تشویق می‌کردند که اخبار بیشتری جمع‌آوری کنیم. وی به دیدار به تیم جدید سرویس اطلاعاتی آمریکا در دهوک عراق و ارتباط با شخصی بنام مایکل اعتراف کرد و گفت که آنها قصد انجام اقداماتی در ایران بود و به همین دلیل آموزش‌هایی به اعضای انجمن پادشاهی دادند. علی زمانی گفت که نهایتا برنامه بمب‌گذاری‌ها را روی میز گذاشتند تا آسیب جدی به جمهوری اسلامی وارد کنند.

تروریست‌‌ها در پناه آمریکا

این گروهک تلاش‌های زیادی برای ترور انجام داده که یکی از آنها تلاش برای انفجار در داخل حرم امام خمینی بود. فردی بنام «بیژن عباسی» روز ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ (۲۰ ژوئن ۲۰۰۹) هنگام ورود به حرم امام خمینی بمب همراه خود را منفجر کرد که خودش کشته شد و هشت زائر زخمی شدند. او قصد داشت بمب خود را درون محوطه حرم منفجر کند اما چون لو رفته بود انفجار را در کفشداری انجام داد. این گروهک به دنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسولگری روسیه در رشت نیز بود اما موفقیتی به دست نیاورد. همچنین به دنبال انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه بودند که موفق نشدند. بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی هم از دیگر اهداف نافرجام گروهک انجمن پادشاهی و بازوی ترور آن بود.
انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴ دیماه ۱۳۸۸ (۱۴ ژانویه ۲۰۱۰) و ترور مسعود علی محمدی، دانشمند هسته‌ای ایران که در ارتباط مستقیم با موساد و تحت هدایت و آموزش آنان انجام شد از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است.
در حال حاضر "دردانه منوچهری" که در لندن اقامت دارد و آزادانه به آمریکا سفر می‌کند، یکی از لیدرهای گروهک تندر است. همچنین جمشید شارمهد، ایمانوئل عافار و رزیتا منطقی که دیگر همکاران منوچهری هستند نیز آزادانه در آمریکا زندگی می‌کنند و به جمع‌آوری منابع مالی مشغولند. در واقع گروهک تروریستی انجمن پادشاهی (تندر) تحت حمایت دولت آمریکا بوده و همچنان در پی فعالیت علیه ملت و نظام ایران هستند.

اگر اعترافات علی زمانی را هم کنار بگذاریم، بمب‌گذاری‌های متعدد که مورد حمایت آمریکایی‌ها قرار گرفته و زندگی آزادانه عاملین اصلی این جنایات در آمریکا، نشانه آشکار حمایت دولت ایالات متحده از تروریسم است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها