به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، ویتامین C در اغلب خوراکیها وجود دارد و به عنوان یک آنتیاکسیدان
عمل کرده و از بدن در مقابل عوامل بیماریزا حفاظت میکند. همچنین ویتامین
C از طریق کمک به جذب آهن، بدن را در مقابل بیماریها مقاوم میسازد.
دوزی که پزشکان برای مصرف ویتامین C توصیه میکنند، روزانه ۷۰ تا ۹۰
میلیگرم است و این میزان در صورت بارداری بیشتر میشود. بسیاری از غذاها و
مکملها حاوی این ویتامین هستند و میتوانند نیاز بدن به آن را تامین کنند
که در دسترسترین آنها به شرح زیر است:
- سبزیجات: سبزیجاتی مانند
کلم بروکلی، فلفل سبز، کلم پیچ و گل کلم همگی دارای ویتامین C هستند و
خوردن آنها بهترین راه جذب مقادیر زیادی ویتامین C است اما این سبزیجات
هرچه بیشتر حرارت ببینند و پخته شوند، ویتامین C آنها کمتر میشود.
- فلفل قرمز: مصرف فلفل قرمز یا فلفل تند در وعدههای غذایی بیش از نیاز بدن به جذب ویتامین C کمک میکند.
-
اسموتی (پوره میوه): اگر اهل میوه خوردن زیاد نیستید با ترکیب آبِ
میوههای حاوی ویتامین C مثل پرتقال، آناناس، انبه و طالبی مخلوطی از یک
نوشیدنی سالم را تهیه کند که سرشار از این ویتامین است و شما را سرحال
میکند.
- قرصهای ویتامین C: ویتامین C مانند مکملهای ویتامینی
دیگر در قالب قرصهای کپسول یا جوشان موجود است. در حالیکه مصرف قرصهای
ویتامین امری طبیعی و مفید است اما با این حال مصرف ویتامینهای طبیعی،
جایگزین بهتری برای شکل دارویی و شیمیایی آنها است.