کد خبر: ۲۶۹۳۵۸
زمان انتشار: ۱۱:۱۰     ۲۱ آبان ۱۳۹۳
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه وزارتخانه‌ای مانند وزارت علوم نباید دستخوش و بازیچه سیاست‌بازان شود، گفت: کسی که در جریان فتنه چارچوب قانونی را قبول نکرده، شایستگی حضور در مناصبی مانند وزارت علوم را ندارد.
به گزارش پایگاه 598 ، حسین طلا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره آلوده بودن بنزین پتروشیمی‌ها اظهار داشت: امیدواریم مسئولان سازمان محیط زیست بتوانند خودشان را از حرف‌ و حدیث‌های موجود رها کنند و اتهامی درباره واردکنندگان بنزین به دولت تدبیر و امید نچسبد و اینگونه اتهامات از روی افرادی که چنین موضوعاتی را مطرح می‌کنند، برداشته شود.

وی در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرده نمی‌داند چرا گزارش مجلس، عدم آلودگی بنزین پتروشیمی‌ها را نشان می‌دهد، توضیح داد: دولتی‌ها چنین مسائلی را مطرح می‌کنند در حالی که ما خیلی کاری به اینگونه حرف و حدیث‌ها نداریم و کار خودمان را انجام می‌دهیم، طبیعی است که اگر تحقیق و تفحصی درباره این موضوعات انجام شود و مسائلی مانند یکسری وابستگی‌ها و پیوستگی‌ها از اینگونه اظهار نظرات خارج شود، علی‌القاعده مجلس واکنش قانونی نسبت به این موضوع نشان خواهد داد.

طلا افزود: گاهی نباید منافع نظام را قربانی منافع احزاب و گروه‌‌ها کرد، یا اینکه خدای ناکرده برخی از منافع نظام را قربانی برخی منفعت‌ها کرد.

این نماینده مجلس در واکنش به سیاسی بودن یا نبودن بخشی از اظهارات مسئولان سازمان محیط زیست به فارس گفت: به نظر می‌رسد باید قدری در این زمینه مراقبت شود، گویا سازمان محیط زیست از سمت و سوی خودش به عرصه سیاسی وارد شده است، البته بهتر است این سازمان در همان جایگاه واقعی که دارد، عمل کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بر همین اساس با بیان اینکه نمایندگان نظارت‌‌هایشان را به شکل سؤال، تحقیق و تفحص و یا استیضاح انجام می‌دهند، تصریح کرد: هیأت رئیسه مجلس معمولاً جلساتی برگزار می‌کند تا بتواند این نگرانی‌ها را برطرف کند، اگر اینگونه مسیرها به نتیجه نرسد و نگرانی‌ها برطرف نشود و نمایندگان مجلس نیز بر نظارت‌شان مصر باشند، می‌توانند از حق قانونی خودشان استفاده کنند.

طلا در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با فارس درباره علت برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه جبهه پایداری منجر به عدم رأی‌آوری نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی علوم در مجلس شد، گفت: این افراد ناخواسته جبهه پایداری را تبلیغ می‌کنند، اما با وجود همه این موضوعات به نظر می‌رسد هر کسی که می‌خواهد در این نظام پستی بگیرد باید به چارچوب و شاخص‌هایی که در این نظام مشخص شده پایبند و معتقد باشد، کسی که در زمان فتنه چارچوب و سازوکار قانونی را قبول نکرده است و بازی و جریان را به هم ریخته و منافع حزبی خودش را بر منافع کشور ترجیح داده است قطعاً شایستگی حضور در اینگونه مناصب را نخواهد داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وزارتخانه‌ای مانند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه‌ها نباید دستخوش بازیچه سیاست‌بازان شود، ما با چنین اقداماتی مخالفیم، چراکه مردم فرزندان خودشان را به دانشگاه‌ها می‌فرستند به امید آنکه برای کشورداری آینده آماده شوند نه اینکه ملعبه دست این و آن باشند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها