نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محرمانه بودن این اسناد، قبل از قرائت آن در مجلس گفت: بنده قانونا نمیتوانم اطلاعاتی از جزییات این اسناد بدست آمده بگویم اما به طور کلی به دو مورد میتوانم اشاره کنم؛ یکی خطری است که این دانشگاه در حوزه امنیت ملی ایجاد کرده و یکی هم فساد مالی که خود جریان مفصلی دارد.
ایشان با تاکید بر خطرات امنیت ملی وجود چنین دانشگاهی در کشور گفت: دانشگاهی که در سراسر کشور شعبه دارد و هزاران نفر از جوانان عزیز ما در آن مشغول تحصیل اند و خانواده های آنها نیز به نوعی درگیر آن هستند اما به صورت یکپارچه و با یک مدیریت واحد اداره میشود. از لحاظ امنیتی در تمام جهان وجود چنین تشکیلاتی را خلاف امنیت ملی میدانند، اما به هر حال دانشگاه آزاد به این روش شکل گرفته و باید تلاش کرد که با کمک شورای انقلاب فرهنگی این ساختار تغییر کند و مدیریت هر واحد مستقل باشد.
حجت الاسلام رسایی در ادامه به گوشه ای از فساد مالی دانشگاه آزاد اشاره کرده و افزود: اسناد به دست آمده نشان میدهد که اموال دانشگاه آزاد که بخش عمده آن از محل شهریه دانشجویان و اموال بیت المال تامین میشود، برای فعالیت های سیاسی آقایان استفاده شده و حتی تامین مالی بخش مهمی از هزینه های فتنه 88 بر عهده دانشگاه آزاد بوده است. این جدای از دیگر برداشت هایی است که از این حساب میشده و تماما خلاف قانون بوده است.
نماینده مردم تهران، مجلس شورای اسلامی را برای برخورد با فساد بزرگ دانشگاه آزاد ناتوان خواند و افزود: متاسفانه برخی از نمایندگان به نوعی وامدار دانشگاه آزادند! البته نه به این معنا که برای خودشان چیزی خواسته اند، نه! آقای جاسبی هفته ای یک روز می آمد مجلس و در رستوران روی یک میزخاص می نشست، بسیاری از نمایندگان نیز میرفتند و مشکلات حوزه انتخابیه خود را مطرح میکردند –خب مردم به نمایندگان مراجعه میکنند و آنها نیز مجبورند پیگیر درخواست هایشان باشند- اما آقای جاسبی چه میکرد؟ تمام این درخواست ها را دسته بندی و نگه داری میکرد، در واقع ساختاری چیده بود که همه آرام آرام وامدار دانشگاه آزاد شوند و الان این اتفاق متاسفانه افتاد است. به همین خاطر نمیتوان امید داشت که این مجلس بتواند حرکت جدی در برخورد با فساد دانشگاه آزاد داشته باشد.