به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، در این ویژهنامه مطالبی از جمله یادداشت سردبیر با عنوان رسانههای پیشرو و رسانههای پیرو، گزارشی با عنوان اعتبار رمز پیروزی رسانه سنتی و شبکههای اجتماعی و چرایی نمایشگاه شلوغ و دکههای خلوت،جهنم در بهشت روزنامه ملی ورزش ایران و نگاه کارشناسان و اهالی روزنامه «آیا روزنامهها سرانجام میمیرند» را میخوانیم.
بخش دیگر این ویژهنامه به گفتوگو با سردبیران و معاونین رسانهها پرداخت است که این مسئولان به عناوینی از جمله «هیچ رسانهای جای رسانه دیگر را نمیگیرد»، «ماندن یا رفتن یک رسانه با مطالبش مرتبط است»،« برخی رسانهها اعتماد مردم را از دست دادند»،«آزادی مسئولانه،مدیریت و دروازهبانی خبر است» پرداختهاند.
گزارش از شغل خبرنگاری و آسیبهای آن از دیگر محورهای این ویژهنامه است که مسایلی از جمله نبود امنیت شغلی برای خبرنگاران، سرنوشت بیمه خبرنگاران همچنان در ابهام،خبرنگاری و مشاغل سخت و زیانآور و همچنین خبرنگاران استانی در تنگنای بیشتر را در این گزارش میخوانیم.
ویژهنامه جوان به بحث درباره داعش و گروههای تکفیری و همچنین استراژی رسانههای داعش پرداخت است.
آسیبشناسی اخبار حوادی از نگاه کارشناسان از دیگر محورهاست که به موضوعات نقش قربانیان، علاقه به انعکاس جرمهای خشن،رسانهها در کاهش جرم مؤثرند، کاهش غفلت مردم، زردنگاری؛عوامل بروز جرم،جنبههای مثبت رسانه و همچنین روی اخبار جنایی تمرکز نشود، میپردازد.
پایانبخش این ویژهنامه صحبتهای سید نظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس با عنوان «نمایشگاه از سوءمدیریت رنج میبرد» است.
ضمن اینکه در این ویژهنامه تصاویری از غرفههای بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها منتشر شده است.