به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاری فارس ـ گروه جامعه: دومین روز از بیستمین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای اطلاعرسانی در حالی به اتمام رسید که شاهد نارضایتیها و و گله و شکایتهای غرفهداران، صاحبان برخی رسانهها و همچنین بازدیدکنندگان بود.
هر نمایشگاهی میتواند کم و کاستیهایی داشته باشد، اما باید توجه داشت نباید به اصول و ارزشهای اساسی بیتوجهی کرد، چرا که بیتوجهی به آنها میتواند پیامدهای نامطلوبی به همراه داشته باشد که شایسته یک جامعه اسلامی نیست.
عدم رعایت شئون اسلامی توسط برخی غرفهداران
حسین شاملو سرپرست خبرگزاری حوزه علمیه استان تهران با انتقاد از اینکه شئون و پوشش اسلامی توسط برخی غرفهداران در نمایشگاه مطبوعات رعایت نمیشود، گفت: فضایی که برای خبرگزاریهای مذهبی و دینی در نظر گرفته شده فضای بسیار نامناسبی است.وی ادامه داد: باید توجه ویژهای به جایگاه و شأن رسانهها شود، اما در نمایشگاه بیستم مطبوعات به این مهم توجه چندانی نشد.
هزینههای گزاف برگزاری نمایشگاه به دلیل اطلاعرسانی نامناسب هدر رفت
در ادامه از خانم رستگار (دبیر بازنشسته) به عنوان بازدیدکنندهای که در حال خروج از محل مصلای امام خمینی(ره) بود در خصوص چگونگی برگزاری این دوره از نمایشگاه مطبوعات سؤال شد و وی گفت: هزینه زیادی برای برگزاری چنین نمایشگاهی صرف شده است، اما به دلیل اطلاعرسانیهای نامناسب میتوان گفت این هزینهها تماماً به هدر رفته است.
وی همچنین بیان داشت: نمایشگاه مطبوعات تخصصی شده است و به درد سایر اقشار جامعه نمیخورد.
نرگس کرمی دیگر بازدیدکنندهای که در حال بازدید از غرفه خبرگزاری فارس بود گفت: نمایشگاه به لحاظ کمی و کیفی نسبت به دورههای گذشته ارتقاء خوبی یافته است.
خانم داوری که خود نیز فعال مطبوعاتی است نیز در این باره بیان داشت: امسال نمایشگاه مطبوعات نسبت به دورههای قبل خلوتتر شده و میتوان گفت صدا و سیما نیز تبلیغ چندانی در خصوص آن ارائه نداده است.
فضای سردی در نمایشگاه بیستم مطبوعات حاکم است
مهناز هدایتی خانم مسن تهرانی نیز گفت: بیستمین دوره نمایشگاه مطبوعات نسبت به دوره نوزدهم شلوغ نیست و فضای سردی دارد به طوری که بازدیدکنندگان بسیار اندکی از آن استقبال کردهاند.
وی گفت: شاید علت اصلی این امر را میتوان به اطلاعرسانی ناصحیح این دوره از نمایشگاه مطبوعات نسبت داد.
وی همچنین یادآور شد: متأسفانه در خیابانهای اطراف نمایشگاه نیز بیلبورد و بنر برای اطلاعرسانی نصب نشده است، ضمن آنکه به دلیل نبود بروشورهای راهنما برای پیدا کردن غرفههای مورد نظر سردرگم میشویم.
امکانات برای معلولان به منظور حضور در نمایشگاه در حد صفر است
در ادامه مسیر حضور یک زوج نظرم را جلب کرد و به سراغ آنها رفتم و از آنها در خصوص چگونگی برگزاری نمایشگاه سؤال پرسیدم.
آقای محمودی فردی معلول بود که از فقدان امکانات برای معلولان انتقاد شدید کرد و گفت: متأسفانه امکانات نمایشگاه برای معلولان در حد صفر است.
محمودی با گله و شکایت زیاد از برخورد برخی متصدیان برگزاری نمایشگاه مطبوعات گفت: بنده فردی نابینا هستم که درصد نابینایی من 60 درصد است، ضمن آنکه جانباز هستم و یک پای خود را از دست دادهام، این در حالی است که برای بازدید از نمایشگاه مطبوعات نیاز بود خودرویی که در آن قرار داشتم به داخل محوطه مصلا بیاید و سپس پس از پیاده شدن من، از مصلا خارج شود.
وی گفت: متأسفانه بنده به نگهبان در ورودی مصلای امام خمینی(ره) حتی التماس کردم تا خودرو وارد شود، اما از ورود خودرو امتناع کردند.
محمودی خاطرنشان کرد: معلولان و جانبازان ویلچری حتی امکان استفاده از این نمایشگاه را ندارند به لحاظ اینکه هیچ گونه امکانات مناسبی برای آنها مهیا نشده است.
دیگر بازدید کننده نمایشگاه مطبوعات جوانی 30 ساله و دانشجوی رشته ارتباطات بود که گفت: به نظر من بیستمین نمایشگاه مطبوعات در اوج بیانگیزگی برگزار شد.
با چنین تفاسیری، لازم است مسئولان برگزاری نمایشگاه به تمام جنبهها توجه کنند و شرایط را برای بازدید تمام اقشار جامعه فراهم کنند.
به گزارش فارس، در دومین روز از نمایشگاه مطبوعات علاوه بر اینکه
بازدیدکننده چندانی در نمایشگاه حضور پیدا نکرد، شاهد عدم حضور مسئولان به
شکل قابل ملاحظه بودیم حتی مسئولان سیاسی کشور تا دومین روز از نمایشگاه
مطبوعات بازدید نکردند.