کد خبر: ۲۶۸۵۶۶
زمان انتشار: ۲۳:۲۹     ۱۸ آبان ۱۳۹۳
بانک مرکزی اعلام کرد: قیمت لبنیات نسبت به هفته مشابه سال قبل 13.7 درصد گرانتر و مرغ 15.4 درصد ارزانتر شد.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از اقتصاد آنلاین ؛ بانک مرکزی متوسط قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را در هفته منتهی به 93.8.16 اعلام کرد. بر این اساس، 5 گروه کالایی افزایش، 4 گروه کاهش و 2 گروه نیز ثابت بود.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه معادل 1.1 درصد افزایش ولی قیمت کره پاستوریزه 4/. درصد کاهش یافت. بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 7/. درصد کاهش داشت و شانه ای 80 هزار الی 105 هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 2.3 درصد و 1.4 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب قیمت لوبیا چیتی معادل 3/. درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1/. درصد تا 3.6 درصد افزایش داشت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین و تره بار عرضه می گردید.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت نارنگی معادل 1/. درصد، لیموشیرین 1.4 درصد و هندوانه 7/. درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 5/. درصد تا 3.1 درصد افزایش یافت.

در گروه سبزی های تازه قیمت سبزی های برگی ثابت بود. بهای کدو سبز معادل 2.7 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 2/. درصد تا 5.6 درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 1/. درصد افزایش یافت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله و گوشت مرغ بدون تغییر بود.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند معادل 3/. درصد کاهش ولی قیمت شکر 2/. درصد افزایش داشت. بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، قیمت لبنیات نسبت به هفته مشابه سال قبل 13.7 درصد، برنج 5.8 درصد، میوه های تازه 18.1 درصد، گوشت قرمز 4.7 درصد، قند و شکر 6.4 درصد، چای 10.9 درصد و روغن نباتی نیز 3.8 درصد افزایش یافته است.

همچنین قیمت تخم مرغ 2.4 درصد، حبوبات 8.5 درصد، سبزی های تازه 2.1 درصد و گوشت مرغ نیز 15.4 درصد کاهش نشان می دهد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها