
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از روزنامه خراسان،بعد از درگیری صادقیان با درخشان، رسانهها از جدایی پیام نوشتند و از تیمهای مختلفی به عنوان تیم آینده او نام بردند.
یکی از این تیمها استقلال بود و جالب اینکه بهرام افشارزاده در مصاحبهای گفت اگر کادر فنی استقلال در نیمفصل صادقیان را بخواهد ما او را جذب میکنیم. (البته افشارزاده 24 ساعت بعد این مصاحبه را تکذیب کرد!)
بد نیست بدانید وقتی این موضوع را با قلعهنویی در میان گذاشتند او گفت صادقیان را نمیخواهیم و البته برای این موضوع دلایل خاص خود را داشت.
استقلال در فاز هجومی خود نفراتی چون شهباززاده، برهانی، قاضی، کرار و... را دارد. از طرفی صادقیان تا پایان فصل با پرسپولیس قرارداد دارد و بعید است سیاسی و منتقمی رضایتنامه او را برای استقلال صادر کنند.