به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،"جعفرزاده ایمن آبادی"با بیان این مطلب افزود: براساس تبصره 21 قانون بودجه امسال 59 هزار و 300 میلیارد تومان به عنوان درآمد حاصل از اصلاح قیمت ها و یارانه نان و انرژی در نظر گرفته شد که دولت توانسته است در 6 ماه نخست امسال حدود 22 هزار و 500 میلیارد تومان تهیه کند.
وی کسری بودجه دولت در این بخش را در شش ماه نخست امسال بیش از 7 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: درصورت ادامه این روند پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان کسری درآمد دولت حداقل به 14 هزار میلیارد تومان برسد.
نماینده رشت گفت: این بدان معناست که 4 تعهد دولت در هدفمند سازی یارانه ها یعنی پرداخت نقدی و غیرنقدی، کمک به واحدهای تولیدی و بهبود وضع حمل و نقل، بخش سلامت و بیمه بیکاری جوانان دچار خدشه خواهد شد.
وی تصریح کرد: در این مدت فقط 4 هزار و 800 میلیارد تومان در دو ماه مرداد و شهریور به بخش سلامت ، 2 هزار میلیارد تومان به بیمه بیکاری و 42 هزار و 500 میلیارد تومان برای یارانه نقدی اختصاص یافته و هیچ اقدامی برای بخش تولید و حمل و نقل صورت نگرفته است .
جعفرزاده ایمن آبادی افزود: در 6 ماه نخست امسال باید 5 هزار میلیارد تومان به بخش تولید اختصاص می یافت اما حتی یک ریال هم داده نشد و این یکی از پیامدهای این کسری درآمد است.
وی گفت: بیش از 95 درصد منابع در یارانه نقدی هزینه شده است.
عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس و مسئول پیگیری پرونده هدفمندی یارانه ها منبع این اعداد و ارقام را گزارش های مکتوب دولت، دیوان محاسبات ، مرکز پژوهش های مجلس و سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام کرد و گفت: با موافقت هیئت رئیسه مجلس این گزارش به زودی در صحن علنی قرائت می شود.