کد خبر: ۲۶۵۷۳۵
زمان انتشار: ۱۵:۰۴     ۰۷ آبان ۱۳۹۳
افزایش هفت درصدی تولید فولاد خام ایران در 6 ماهه نخست سال جاری در حالی ثبت شده که رشد متوسط تولید جهانی در این بخش سه درصد اعلام شده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از پول نیوز ؛ رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: ایران در 6 ماهه نخست سال جاری با تولید بیش از 8.3 میلیون تن فولاد خام در مقایسه با مدت مشابه درسال گذشته به رشد هفت درصدی رسید که بالاترین میزان افزایش در بین کشورهای جهان است.

 بهرام سبحانی اظهار داشت: افزایش تولید فولاد خام ایران در دوره یادشده در حالی ثبت گردید که رشد متوسط تولید جهانی در این بخش سه درصد اعلام شد.

وی با اعلام خبر کاهش 74 درصدی واردات شمش فولادی در دوره این گزارش، تصریح کرد: میزان واردات شمش فولاد در نیمه نخست امسال 134 هزار تن بود که تولید داخل توانسته جایگزین این بخش شود.

سبحانی میزان تولیدات فولادی کشور در 6 ماهه اول امسال را افزون بر 8.6 میلیون تن ذکر کرد و گفت: محصولات میلگرد و ورق تولید داخلی در این مدت نسبت به دوره مشابه در سال 92 رشد سه درصدی داشت.

وی افزود: واردات انواع محصول فولادی در دوره مزبور به رقم 1.7 میلیون تن رسید که افزایش 33 درصدی را در مقایسه با نیمه نخست سال گذشته برجای گذاشت.

سبحانی صادرات فولاد کشور را بیش از 1.1 میلیون تن ذکر و تصریح کرد: رقم صادرات نسبت به 6 ماهه اول سال 92 افزایش 40 درصدی را ثبت کرد.

رئیس هیات مدیره انجمن نامبرده، مخاطره حضور صادرکنندگان فولاد چین را به لحاظ اعمال روش دامپینگ (عرضه محصول پائین تر از نرخ تمام شده) در بازار ایران خاطرنشان ساخت و اظهار داشت: چنانچه دولت با اعمال تعرفه از تولید داخل حمایت نکند، فولادسازان کشور با بحران مواجه خواهند شد.

وی یادآور شد: دولت ترکیه برای جلوگیری از آسیب تولیدکنندگان فولاد این کشور از دامپینگ چینی ها، نسبت به اعمال تعرفه 30 تا 40 درصدی با هدف حمایت از تولید داخلی اقدام کرده است.

سبحانی اضافه کرد: چینی ها قیمت محصول خود را آنقدر کاهش داده اند که تولیدات داخلی مقرون به صرفه نیست و نیازمند حمایت دولت است.

این متخصص فولاد با بیان اینکه واردات ورق نورد گرم کمتر از سه میلیمتر و ورق های خاص خودرو که به علت ناکافی بودن تولید داخلی، به ناچار باید وارد شود، گفت: غیر از این دو قلم، نیازی به واردات فولاد نیست.

وی اظهار امیدواری کرد: دولت مانع از واردات تولیدات فولادی به شکل بی رویه شود و در عین حال با اعمال تعرفه از تولید داخلی حمایت لازم را به عمل آورد.

سبحانی اضافه کرد: قیمت برق و گاز در سال 92 به ترتیب 25 و 80 درصد افزایش داشت و علاوه برآن دستمزد نیروی کار و مصالح ساختمانی نیز دستخوش تغییر بود، اما نرخ فولاد تغییری پیدا نکرد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها