وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته توسط گروه خودروسازی سایپا قرار است در مرحله نخست این طرح ۶۰ هزار دستگاه خودرو جدید تحویل متقاضیان شود که ۳۰ هزار دستگاه آن تا پایان امسال و ۳۰ هزار دستگاه خودرو فرسوده دیگر نیز سال آینده از رده خارج و با محصولات تولیدی سایپا جایگزین خواهد شد.
وی با اشاره به ایجاد تغییرات عمده در نحوه فعالیت های ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور تصریح کرد: در سال های اخیر این سازمان از نقش نظارتی خود فاصله گرفته و بیشتر اقدام به اجرای طرح های گوناگون کرده که عمدتاً نیز موفقیت های چشمگیری را در بر نداشته اما از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم و با اصلاح روند فعالیت های این سازمان در مدت ۲۰ هفته گذشته حدود ۱۷۰ هزار دستگاه خودرو فرسوده از چرخه حمل و نقل کشور خارج شده است.
فیض بخش خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه های جدید سازمان، علاوه بر خودروسازان داخلی، واردکنندگان خودرو نیز به طرح جایگزینی پیوسته اند و در این میان راهور ناجا نیز همکاری های بسیار خوبی با سازمان های محیط زیست و حمل و نقل و سوخت داشته است.
رییس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به عزم دولت یازدهم برای توجه هرچه بیشتر به موضوع محیط زیست کشور تاکید کرد: بحث آلایندگی خودروهای فرسوده از جمله مهم ترین عوامل دخیل در آلودگی هوا است که این دولت قصد دارد به صورت جدی به اصلاح آن بپردازد.
وی اظهار کرد: امضای تفاهم نامه جایگزینی خودروهای فرسوده با گروه خودروسازی سایپا از آن جهت حائز اهمیت است که یک خودروساز بزرگ کشور به صورت داوطلبانه اجرای این طرح را پیشنهاد داده و با استفاده از منابع داخلی خود قصد دارد به حوزه محیط زیست کشور کمک کند.
فیض بخش در خاتمه گفت: امیدواریم با اجرای طرح سایپا سرعت جایگزینی خودروهای فرسوده با خودروهای نو تولیدی این گروه افزایش یافته و شبکه حمل و نقل کشور از نظر کمی و کیفی ارتقا یابد.