وی با بیان این که انتظار از حوزههای علمیه در استان تهران بیش از سایر استانها است، افزود: امیدواریم با راهاندازی این کارگروه، پایاننامهها با سرعت و دقت بیشتری رسیدگی شوند.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران افزود: در آینده کارگروههای پایاننامهها در سایر استانهای واجد شرایط راهاندازی خواهد شد.
وی ضمن تشریح سیر توسعه امور پژوهشی در مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و واحدهای حوزوی تابعه اظهار داشت: در مرحله نخست امور پژوهشی تاحد امکان به مدیریتهای استانی و مدارس علمیه خواهران واگذار شد.
خالقی با اشاره به ضرورت ایجاد تشکلهایی که به انجام فعالیتهای پژوهشی بپردازند و یا به عنوان مجموعههای مشورتی در امور پژوهشی همکاری کنند، اظهار داشت: شوراهای علمیپژوهشی در استانهای مختلف به منظور سامان دادن به امور پژوهشی استان، متناسب با نیرو و ظرفیت پژوهشی در استان راهاندازی شدهاند.
وی با بیان اینکه در تکمیل و توسعه ساختار پژوهشی حوزههای علمیه خواهران، هستههای پژوهشی و کانونهای پژوهشی در واحدهای حوزوی راهاندازی شدهاند، ادامه داد: تاکنون 10 کانون پژوهشی در مدارس علمیه منطقه یک حوزههای علمیه خواهران تشکیل شده و این کانونها وظیفه بهکارگیری طلاب مستعد در امور پژوهشی را بر عهده دارند.
بر اساس گزارش حوزه های خواهران معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، فارغالتحصیلان حوزههای علمیه خواهران را سرمایههای این حوزهها برشمرد و وظیفه هستههای پژوهشی را نیز استفاده از توان این افراد ذکر کرد.