«و مار {شیطان} از همه حیوانات صحرا که خداوند خدا ساخته بود هوشیارتر بود و به زن{حوا} گفت آیا خدا حقیقتاً گفته است که از همه درختان باغ نخورید، زن به مار گفت: از میوه و درختان باغ میخوریم، لکن از میوه درختی {سیب} که در وسط باغ است خدا گفت از آن مخورید آن را لمس مکنید مبادا بمیرید، مار به زن گفت هر آینه نخواهید مرد، بلکه خدا میداند در روزی که از آن بخورید چشمان شما باز شود و مانند خدا عارف نیک و بد خواهید بود.» (سفر پیدایش: 3 : 1-9)
«...پس از میوهاش گرفته بخورید و به
شوهر خود {آدم} نیز داد و او خورد آنگاه چشمان هر دوی ایشان باز شد و ـ
فهمیدند که عریانند پس برگ های انجیر به هم دوخته سترها برای خویشتن ساختند.»(سفر پیدایش3: 6-7)
«و آدم و زنش هر دو برهنه بودند و خجلت نداشتند.»(سفر پیدایش2: 25)
***
مهران موزون : اینها بخشهایی از تحریفات کتب عهد عتیق است که پیام انتزاعی آن چیزی جز این نیست که خداوند برای آنکه آدم و حوا را در جهل و نادانی نگاهدارد متوسل به دروغ(معاذالله) شده و از «دانا»شدن بشر پیشگیری میکند و این ابلیس بود که دوست و خیرخواه آدم و حوا بوده و حقیقت را به آنان نمایاند.
شاید همین تحریف عظیم ، آبشخور نهله های شیطان پرستی و کابالایی و ... در جوامع غربی باشد.
به هر حال آنچه هست اینکه با یک جستجوی ساده ی عبارتِ forbidden fruit (میوه ممنوعه) در موتور سرچ گوگل میتوان تصاویر زیادی را در خصوص سیب گاز زده و آدم وحوا پیدا کرد.
دوبله ی فارسی فیلم سینمایی «جابز» + بتازگی روانه ی شبکه خانگی کشور شده است.
این فیلم که بُرشی از اَهّم زندگی حرفه ای نابغه و بنیانگذار شرکت اپل است حاوی کلیدواژه ها و دیالوگهایی است که میتواند برای بهبود روند مدیریتی تمام کسانی که بنوعی مدیر یک مجموعه ی کوچک یا بزرگ هستند مفید باشد لکن نکات متعدد دیگری نیز در زندگی پر فراز و نشیب این اعجوبه ی مسلمانزاده وجود دارد که قابل توجه و تعمق است.
استیو جابز فرزند یک مسلمان سوری است که در یک خانواده ی امریکایی مبدل به غول تجارت آی تی ایالات متحده میشود که متاسفانه بیننده با دیدن این فیلم می آموزد برای کمک به آحاد بشر و پیشرفت تکنولوژی و ارتقاء رفاه اجتماعی گاهی لازم است که حقیقت و راستگویی نیز ذبح شود و این از آموزه های اومانیستیِ پنهانِ این فیلم است.
نکته ی ظریف و تکان دهنده ی فیلم جابز آنجاست که نابغه کامپیوتر امریکا در اوایل فیلم و زمانی که به همراه شریک جوان خویش تصمیم به تأسیس شرکتی برای فروش کامپیوتر اولیه خویش دارند با مشکل انتخاب نام مواجه است.
شریکش به او میگوید که : ما نیاز به انتخاب یک اسم داریم.
جابز میگوید : اپل.
شریکش میگوید : اپل؟ منظورت سیب است؟
جابز مصمم میگوید : میوه ممنوعه.
صدور این دیالوگ در فیلم جابز از زبان او، جای هیچ اما و اگری نمیگذارد که استیو جابز نام سیب را برای شرکت خود تحت آموزه های صهیونیستی انتخاب کرده است، خصوصاً اینکه جای دندانهای حوا نیز روی آن که نماد اولین طغیان بشر (طبق تحریفات تورات) در برابر خداوند و پیروی از شیطان است نماد این شرکت میشود.
شما در این فیلم خواهید دید که روحیه ی استیو جابز برای
کسب دانش و دریدن پرده های جهل، همان نهله ای است که آموزه های انتزاعی
تحریفات تورات توصیه میکند :
اگر میخواهید دانا شوید و افق های تازه را (که قبلا از ان بیخبر بودید) کشف کنید گوش به فرامین الهی ندهید و خدا را برای پیشرفت کنار بزنید.
یک کلام : لوگوی اپل یعنی قیام در برابر خدا.