به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگارن: پیاز، عضو ثابت اکثر غذاها و خورشهای ایرانی است که
علاوه بر طعمدهندگی، خواص فراوانی برای قلب و عروق داشته و خاصیت سمزدایی
هم دارد.
دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی گفت: مصرف پیاز در
رژیم غذایی روزانه، اثرات بسیار مثبت و موثری بر رفع گرفتگی عروق دارد.
ضمن این که آسیبهای عروقی که پیش زمینه بروز آترواسکلروزو گرفتگی عروق در
افراد سالم است را ترمیم میکند.
وی ادامه داد: پیاز خاصیت
سمزدایی داشته و اختلالاتی که در اثر مسمومیت با کادمیوم که در روکش ظروف
تفلون، مواد پلاستیکی و باطریها است و در قسمتهای مختلف بدن مسمومیت
ایجاد میکند را از بین برده و علاوه بر این دارای خواص ضدمیکروبی به صورت
خام یا پخته است.
دکتر گردافشاری ادامه داد: از خواص دیگری که
میتوان برای پیاز برشمرد، سنگشکن بودن، درمانکننده ضعف و بیخوابی است و
ضمن این که ترکیب پیاز پخته با گوشت اشتهاآور و مقوی است.
این
متخصص طب سنتی اشاره کرد: از آن جایی که در کشاورزی از کودهای شیمیایی
استفاده میشود، استفاده از انواع ریزتر پیاز، مواد شیمیایی کمتری داشته و
عوارض آن کمتر است.