وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۶۳۱۱۲
زمان انتشار: ۱۹:۴۱     ۲۹ مهر ۱۳۹۳
شعار علیه بازیکنان پرسپولیس و خطاب کردن آنها با عنوان "جیره خوارهای دایی" مهم‌ترین حاشیه دیدار سرخ‌پوشان با سایپا بود.
به گزارش پایگاه 598، تماشاگران دیدار تیم‌های پرسپولیس و سایپا علیه سرخ‌پوشان شعار دادند و جالب اینکه در بین شعارهایی که علیه بازیکنان داده ‌می‌شد، هم دو دستگی وجود داشت.

عده‌ای از تماشاگران با شعار به حمایت از حمید درخشان پرداختند و عده‌ای هم بدون حمایت از سرمربی کنونی سرخپوشان با شعار "بی غیرت" و "پیراهن قرمز غیرت داره" به انتقاد از بازی بازیکنان پرسپولیس در مقابل سایپا پرداختند.

*بلندگوی استادیوم آزادی تعداد تماشاگران دیدار تیم‌های پرسپولیس و سایپا را 4500 را اعلام کرد.

*شعارهای تماشاگران پرسپولیس علیه بازیکنان از دقیقه 70 آغاز شد و از دقیقه 90 به بعد علیه بازیکنان تندتر شد.

*این دیدار در نیمه دوم چهار دقیقه وقت اضافه داشت، که به دلیل مصدومیت دو بازیکن سایپا به 9 دقیقه کشیده شد.

*علی کریمی هم که به عنوان تماشاگر در این دیدار حضور داشت، حتی پس از رفتن دستیاران کی‌روش تا پایان بازی در استادیوم ماند.

*تماشاگرانی که در کنار جایگاه ویژه نشسته بودند، خطاب به علی کریمی می‌گفتند"اگر در پرسپولیس حضور داشتی این وضعیت پرسپولیس نبود."


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام