به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، سرهنگ محمد قاسملو بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چندی پیش خانمی به هویت معلوم با ارائه شکوائیه اعلام داشت مدتی است از طرف یک پسر مورد آزار و اذیت و مزاحمتهای تلفنی و تهدید به اسیدپاشی قرار گرفته و اخیراً نیز با سرقت گوشی تلفن همراه وی اقدام به انتشار عکسهای وی در یکی از شبکههای اجتماعی کرده، از این رو موضوع در دستور کار یکی از کاراگاهان تیم مبارزه با جرائم اخلاقی قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای اولیه مستنداتی فنی از فضای مجازی و تماسها و پیامکهای ارسالی به گوشی شاکیه جمعآوری شد و در گام بعدی با استفاده از شگردهای خاص پلیسی و بهرهگیری از تجهیزات آزمایشگاه فرانزیک، مستندات محکمهپسند دال بر انجام تخلف از طرف فرد اعلامی شاکیه بهدست آمد.
قاسملو ادامه داد: با هماهنگی مقام قضایی سیستمهای رایانهای متهم جمعآوری و متهم نیز برای تحقیق به این پلیس انتقال داده شد که با وجود مستندات فنی در تفهیم اتهام، وی تخلف وارده را قبول نکرده و اعلام داشت که کار وی نبوده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: سیستمهای رایانهای و تجهیزات الکترونیکی ضبط شده از متهم بررسی و مشخص شد سیستم به علت عدم شناسایی، عکسهای شاکیه را با همکاری و از طریق گوشی خواهرش در فضای مجازی منتشر کرده است.
وی با بیان اینکه متهم برای بار دوم به این پلیس دعوت شد و چون چارهای نداشت لب به سخن گشود و اعلام داشت برای آزار و اذیت شاکیه که قبلاً با هم دوست بودند به این عمل دست زده است.
قاسملو اضاقفه کرد: نتیجه تکمیلی تحقیقات به مقام قضایی منعکس و پرونده به همراه متهم برای سیر مراحل بعدی تحویل دادسرا شد.
رئیس پلیس فتا آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گوشیهای تلفن همراه هوشمند قابل حمل بوده و امکان سرقت و مفقودی آن هر لحظه متصور است، از نگهداری عکس و مطالب شخصی و محرمانه در آنها جدا خودداری کرده و در استفاده از برنامههای شبکههای اجتماعی تلفن همراه تجدیدنظر و با سبک و سنگین کردن تهدیدات و مزایای آن، نحوه بهرهگیری از آن را انتخاب کنیم و به خاطر داشته باشیم.
وی گفت: پلیس فتا استفاده از شبکههای اجتماعی خارجی را توصیه نمیکند.