
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، مسئولان پرسپولیس به خاطر اتفاقات مربوط به دیدار دوستانه با رئال مادرید با نفوذ یک ضد انقلاب به شدت تحت فشار هستند.
بیشتر از پرسپولیسی ها مدیران وزارت در مظان اتهام قرار دارند و نمایندگان ملت نیز بارها تاکید کردند که وزارت باید در این خصوص پاسخگو باشد چراکه پرسپولیس تیم وازرت بوده و مدیرانش نیز از سوی وزارت منصوب شده اند.
جالب اینجاست که مسئولان وزارت ورزش در ابتدای امر سکوت پیشه کردند و پس از آن از پیگیری ماجرا و معرفی متخلفان خبر دادند و حالا مشخص شده متخلف اصلی از نظر وزارت، محمد رویانیان است.
رسانه منتسب به وزارت ورزش نیز در گزارشی علنا رویانیان را متهم اصلی عنوان کرده و هیچ اشاره ای به نقش مدیران فعلی نداشته است.
بی شک رویانیان نیز در این ماجرا بی تقصیر نیست اما طبعا تنها مقصر ماجرا نیست و مدیران فعلی نیز باید پاسخگو باشند که چرا با وجود اطلاع از نقش فرد ضد انقلاب، به مذاکرات برای انجام بازی با رئال مادرید ادامه دادند و حتی در کنار وی عکس یادگاری نیز گرفتند.