کد خبر: ۲۶۰۱۶۵
زمان انتشار: ۱۳:۵۱     ۲۰ مهر ۱۳۹۳
رفتار دور از شأن وزارت خارجه دولت یازدهم با خبرنگاران که طی یکسال گذشته مسبوق به سابقه هم بوده در جریان دور جدید مذاکرات هسته ای در وین به اوج خود رسیده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جهان نيوز، با وجود تلاش مجدانه خبرنگاران حوزه سیاست خارجی در یکسال گذشته و کمک‌های بی‌شائبه آنها به وزارت خارجه و هیأت مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران در جریان مذاکرات با ۱+۵ متاسفانه رفتار حوزه رسانه‌ای این وزارتخانه با خبرنگاران هر روز بدتر از قبل شده و موجبات تحقیر آنها را فراهم آورده است.
 
بنابر این گزارش، متاسفانه مدیران و کارمندان حوزه رسانه‌ای وزارت خارجه به عنوان تنها مرجع رسمی پیگیری و تسهیل امور مربوط به سفرهای خارجی خبرنگاران معلوم نیست با چه توجیه و منطقی بارها -و از جمله در رابطه با دور آینده مذاکرات در وین-، از کوچكترین همکاری خود با خبرنگاران که البته هیچ هزینه ای را برای وزارتخانه در بر ندارد، سر باز زده و با بهانه‌های مختلف عملا آنها را سر کار می‌گذارند!
 
این در حالی است که عموم خبرنگاران این حوزه و حتی منتقدان، به دلیل حساسیت مذاکرات و لزوم حفظ منافع ملی علیرغم وجود انتقادات به شیوه مذاکرات بیشترین همراهی و حمایت را از تیم مذاکراه کننده و شخص دکتر ظریف داشته‌اند.
 
به گزارش جهان، رفتار نامطلوب وزارت خارجه در این دور که حتی از دادن یادداشت به سفارت اتریش جهت گرفتن ویزا هم سر باز زد، موجب تمسخر و تحقیر خبرنگاران در سفارتخانه این کشور در تهران شد و این در حالی است که دولت جدید مدعی بود بر خلاف دولت قبل، کرامت شهروندان ایرانی را در تمام دنیا حفظ خواهد کرد. وعده‌ای که نه تنها در مورد نماینده کشورمان در نیویورک (حمید ابوطالبی) که درباره خبرنگاران رسانه های ایرانی در همین تهران هم محقق نشد.
 
برخی تحلیلگران معتقدند اگر رفتار اخیر با خبرنگاران را در كنار،‌ اظهارات ظریف در جمع شورای روابط خارجی آمریكا و تلاش وزارت خارجه برای راه اندازی كمپین هنرمندان در دفاع از توافق به هر صورتی بگذاریم این سوال ایجاد می شود كه وزارت خارجه به دنبال ایجاد چه زمینه های فکری در افکار عمومی در داخل کشور بوده است؟ و آیا وزارت خارجه افکار عمومی را برای یک توافق بد آماده می‌کند؟

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها