کد خبر: ۲۵۹۷۶۹
زمان انتشار: ۱۳:۲۶     ۱۹ مهر ۱۳۹۳
رؤسای برخی از دانشگاه‌های آمریکا در ادوار مختلف، به دلیل مفاسد مالی و اخلاقی مختلف مجبور به استعفا و یا اخراج شده‌اند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از "خبرگزاری دانشجو"، رؤسای برخی از دانشگاه‌های آمریکا در ادوار مختلف به دلیل مفاسد مالی و اخلاقی مختلف مجبور به استعفا و یا اخراج شده‌اند. برخی از این موارد در ادامه آورده شده است.
رسوایی دانشگاه ایلی نویز
از سال 2005 تا 2009 بیش از 800 دانشجو به سفارش مقامات سیاسی و صاحب نفوذ در دانشگاه ایلی نیوز پذیرفته شده اند. یکی از دانشجویان این دانشگاه، علی رغم اینکه سه بار در مصاحبه علمی رد شده و مدرک کارشناسی وی نیز تایید نشده بود، با توصیه مقامات مذکور در مقطع بالاتر پذیرفته می شود.
به گزارش گاردین، هزاران ایمیل و نامه اعتراض آمیز به روند پذیرش دانشجو در دانشگاه ایلی نیوز به کمیته رسیدگی به تخلفات این دانشگاه ارسال شد. به عنوان نمونه دو تن از اقوام آقای زکو، از اعضای هیئت امنای دانشگاه، بدون کمترین صلاحیت به استخدام دانشگاه در آمده اند.
لازم به ذکر است رسوایی مذکور به حدی بود که اعضای هیئت امنای دانشگاه ایلی نیوز به همراه رئیس این دانشگاه جوزف وایت، پس از احراز جرم، در سال 2009 استعفا کردند.
رسوایی دانشگاه کلورادو
الیزابت هافمن، استاد اقتصاد دانشگاه ایالتی یووا در سال 2001 ریاست دانشگاه کلورادو را برعهده گرفت. نیویورک تایمز وضعیت آزادی بیان، شرب خمر، مصرف مواد مخدر و تجاوزات جنسی در این دانشگاه را در طول دوره ریاست وی اسفناک گزارش کرده است.
یکی از اساتید دانشگاه کلورادو که در انتقاد از هولوکاست سخنرانی کرده بود، تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و اخراج می شود. اعضای تیم فوتبال دانشگاه به جرم مصرف مشروبات الکلی و تجاوز به عنف محکوم شدند. و خوابگاه بولدر شاهد مرگ یک دانشجو در اثر مصرف بیش از حد الکل بود. تمامی این قضایا دست به دست هم داد تا سرانجام خانم هافمن در سال 2005، مجبور به استعفا گردد.
رسوایی دانشگاه آمریکایی واشنگتن
بنیامین لادنر، استاد فلسفه دانشکده دانشگاه آمریکایی واشنگتن، بیش از یک دهه از سال 1994 تا 2005 ریاست این دانشگاه را برعهده داشت. در طول این مدت، دانشجویان بارها به دست مزد بسیار بالا، زندگی شاهانه و سفرهای بی حد و اندازه وی اعتراض کرده بودند. اما گوش لادنر به این حرف ها بدهکار نبود.
در سال 2002، وبسایتی به همت دانشجویان دانشگاه آمریکایی واشنگتن راه اندازی شد و اسناد فراوانی مبنی بر فساد لادنر در آن منتشر شد. با گسترش اعتراضات، هیئت امنای دانشگاه مجبور به تعلیق فعالیت های وی شد. اتهام سوء استفاده از اموال و بودجه دانشگاه در جهت اهداف شخصی، علیه رییس دانشگاه به اثبات رسید اما دادگاه مانع از محکومیت وی شد.
برداشت 4 میلیون دلار از خزانه دانشگاه به عنوان مزایای بازنشستگی بنیامین، تنها بخش کوچکی از پرونده ننگین وی بشمار می رود. لادنر در نهایت پس از یازده سال، مجبور به استعفا شد.
رسوایی دانشگاه یووا
رابرت پاکستون، سیاستمدار و تاریخدان آمریکایی، به مدت 13 سال ریاست دانشگاه مرکزی یووا را بر عهده داشت. سرانجام در سال 2008، انتشار عکسی از پاکستون در شبکه های اجتماعی گوشه ای از زندگی وی را برملا ساخت و وی را وادار به استعفا کرد.

استاد کهنه کار دانشگاه یووا، در این عکس در میان گروهی از دختران نیمه عریان روی قایقی در دریا مشاهده می شود. در این صحنه وی در حال ریختن آبجو در دهان یکی از دختران است.
انتشار تصویر مذکور التهاب فراوانی در دانشگاه ایجاد کرده و هیئت منصفه را وادار به بررسی موضوع نمود. در این رابطه "لری هچ" از اعضای این هیئت می‌گوید: بدلیل اینکه زندگی شخصی پاکستون بر درک عمومی از زندگی کاری وی تأثیرگذار خواهد بود، چاره‌ای جز استعفا نیست؛ بدین ترتیب، رابرت پاکستون که در آن زمان 52 سال داشت در قبال دریافت 400 هزار دلار استعفا کرد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها