کد خبر: ۲۵۸۷۶
زمان انتشار: ۱۴:۳۷     ۱۸ آبان ۱۳۹۰

بولتن نیوز: مبارزه با نیروهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران(سپاه و ارتش) تا ایجاد کشور مستقلی با نام آنچه که جمهوری کردستان می خوانند، یکی از مهمترین اهداف گروهکهای تروریستی غرب و شمال غرب کشور از ابتدای اعلام موجودیتشان بود. اما به جهت دست نیازیدن به این هدف و برای ناامن جلوه دادن شهرهای مرزی غرب کشور، این مبارزه به سمت مردم عادی پیش رفت و ترور مردم کوچه و بازار بهترین وسیله برای دستیابی گروهکهای معاند به اهداف سازمانی بود. یکی از این گروهکهای تروریستی معاندکه در سال 1357با ادغام سه گروه چپگرا اعلام موجودیت کرد،کومله (سازمان انقلابی زحمتکشان کردستان ایران) است.

این گروهک تروریستی در 8 سال جنگ ایران و عراق به پاس خوش مدتی به رژیم بعثی از سوی صدام حسین ماهیانه حقوق،مستمری،پاداش، اردوگاههای نظامی منجمله اردوگاههای،تسلیحات سبک و سنگین،پاسپورت برای سهولت اعضای کومله جهت رفت و آمد به بغداد و اروپا،پولهای هنگفت و دلارهای باد آورده دریافت می کرد و بهای آن خیانتها،سرکوب مردم معترض کردستان عراق دوشادوش رژیم بعث،دستگیری نیروهای پاسدار و رزمنده کشورمان که در جبه های حق علیه باطل بر علیه عراق مبارزه می کردند و در کمال بی شرمی و خیانت، تحویل دادن اسرای کشورمان به رژیم بعث عراق و حمله به مردم کردستان و تصرف پایگاههای نیروهای خودی از مهمترین جنایات ضد بشری و ضد حقوق بشری گروهک کومله در راستای خدمت به صدام حسین به شمار می آیند.کومله دوشادوش رژیم بعث عراق بر علیه نیروهای نظامی و غیر نظامی که برای دفاع از تمامیت ارضی کشورمان بر علیه عراق می جنگیدند ، درگیر می شد و به کشور و مردم خودش خیانت می کرد.جنایات این گروهک تروریستی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به قدری وحشیانه بوده است که دانشنامه صهیونیستی ویکی پدیا نیز مجبور به اعتراف آن شده است. این دانشنامه در این باره می نویسد:«این گروهک در زمانی که مردم ایران مشغول جنگ با عراق بودند با ایران به دشمنی برخواسته و بیشترین خیانت ها را در قبال مردم ایران انجام دادند.جنایتها و فجایعی که این گروهک خلق کرده اند غیر قابل باور است».


منصور راوند عضو گروهک کومله

منصور راوند  یکی از مهمترین تروریستهای این گروهک معاند است. وی در اوایل انقلاب جذب گروهك ضدانقلاب كومله شده وبعد از فعاليت خود كه تا سالها 1364 ادامه داشته خود را تسليم جمهوری اسلامی ایران کرد. وی پس از آزادی  

در داخل كشور اقدام به ايجاد يك هسته مخفي تشكيلاتي كومله بر عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي كرده كه درسال 1369 توسط جمهوري اسلامي دستگير و روانه زندان گرديد. این تروریست عضو گروهک کومله پس از 4 سال آزادی خود را بدست آورد و در سطح شهر به فروش مواد مخدر و مصرف آن اقدام می کرد.

راوند در سال 1378 مجدداً فعاليت تشكيلاتي خود را ادامه داد و در جشن فدرالی کردستان عراق که زمینه ساز ناآرامیهایی در سطح شهر مریوان شد، به تحریک و هدایت افراد آشوبگر می پرداخت و در این ناآرامی ها نقشی فعال داشته است.

این تروریست کومله در سال 1382 با برگزاری جلسه ای محرمانه با ابراهیم کهنه پوشی(از اعضای کومله)وعبدالله كهنه پوشي  ( ملقب به عبه دلير ) مسئوليّت يك تيم تشكيلاتي ترور  را برعهده گرفت.

این تصمیم در جلسه ایجاد هسته ترور توسط اعضاء دفتر سیاسی کومله به رای گذاشته شد که در این رای گیریعبدالله مهتدي دبير كل سازمان زحمتكشان ( وقت ) ، عبدالله كهنه پوشي دفتر سياسي سازمان زحمتكشان( وقت )،ابوبكر مدرسي عضو دفتر سياسي سازمان زحمتكشان( وقت ) ،عمر ايلخاني زاده عضو دفتر سياسي سازمان زحمتكشان( وقت )  و دو نفر ديگربنامهاي ابراهيم كهنه پوشي و بهرام رضايي رأي قاطع به ترور داده بودند و تنها رضا كعبي عضو دفتر سياسي سازمان زحمتكشان با ابن تصمیم مخالفت کرد.


منصور راوند در اواخر 1382 رسماً با تكميل هسته تشكيلاتي خود را با محمد راوند(برادر زاده اش)،برهان روشن فرزند رشيد  مشهور به برهان رشه مجي،سالار كرداري، بختيار كرداري،اقبال مرادي مشهور به اقبال حسين ليلي،فايق نباتي ، فريدون سليماني فرزند رحيم اهل باغان  تشکیل داد که هدف این گروهک شناسایی و حذف فیزیکی افراد مدنی و وابسته به جمهوری اسلامی ایران بود.

عبدالله کهنه پوشی سرکرده کومله سوسیالیست

در 11 خرداد 1383 ابراهيم كهنه پوشي داماد اسبق امام جمعه مريوان بهمراه چهار نفر ديگر  وارد شهر مريوان شده وشب هنگام در منزل برادرش در محله چهار باغ مريوان به بررسی اقدامات عملی برای ترور پرداختند. این تیم تروریست

 اولين ترور در شهرستان مريوان را با ترور چهره های با نفوذ کلید زدند.در 16 خرداد 83 این تیم "جلال بارنامه" را در شهرستان مریوان هدف قرار دادند. پس از این ترور، سربازان گمنام امام زمان(عج) به ردیابی این تیم پرداختند و همین امر نیز باعث شد تا منصور راوند ، اقبال مرادي ، برهان روشن ، سالار كرداري ، محمد راوند يكي پس از ديگري از كشور خارج و علناً فعاليت تروريستي خودشان رادر كشور عراق برنامه ريزي کنند.

بدنبال آن در در تاريخ 24 اسفند 1386 دو نفر به اسامي "انور اشكاوند" و "طیب كشور دوست" هنگام بازگشت از نماز جماعت عشاء در شهر مريوان محله چهار باغ مريوان توسط این گروهک تروریستی ترور شدند و پس از آن بود که سلسله ترورهایی در شهرستانهاي مريوان و سنندج پايه ريزي شد.از جمله افرادی که مورد هدف حذف قرار گرفتند می توان به رئوف برتني در 24 دي ماه 1387 ، سعدی شیرزادی فرزند امام جمعه مریوان که بهمراه دو نفر دیگر به نامهای هادی شیرزادی و عبدالکریم کهنه پوشی در هنگام بازگشت از نماز جماعت عشاء در 15 تير 1388 در جلو منزل امام جمعه مریوان اشاره کرد.

از دیگر افرادی که با هدایت منصور راوند و مسئولیت مستقیم  عبدالله مهتدی و عبدالله کهنه پوشی ترور شدند را می توان اسعد ويسي در مريوان ، هوشیار مردوخی در مريوان ، داریوش چاپاری در سنندج  ، حسين ربوسه در مريوان  ،  صالح شريفي در سنندج ، ملاعارف كردستاني در مريوان ،  حسين ربوسه در مريوان  نام برد.

لازم به ذکر است که منصور راوند این تروریست کهنه کار که نفوذ بسیار زیادی بر روی عبدالله کهنه پوشی داشته است در انشعاب این گروهک با گروهک عمر ایلخانی زاده در سه سال گذشته نقشی اساسی داشته است.

براساس این گزارش، هر چند که این گروهک با ایجاد خط ترور و ناامن جلوه دادن مرزهای ایران در راستای اهداف نظام خشن استکباری گام برمی دارد ولیکن با توجه به درگیری های اخیر سپاه پاسداران با گروهک تروریستی پژاک که سالها در ناامنی منطقه شمال غرب نقش داشتند، این آرزوی غرب و صهیونیستها تا کنون محقق نشده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
کردستان کردستانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۹:۲۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۰
۰
۰
داغ رودلتون مازنده ایم هه ر بژی کوردستان
چطورشما توعقیده واستقلال طلبی ازادید ماملت کرد هم این ازادی ونمیخایم
شما خوب عالی ولی مانمی خایم
ول کنید
ما برغی رهای از دست شما مجبوریم به هرحزب وگروهی چنگ بزنیم
متاسفم براطرز تفکرتان متاسفم
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها