کد خبر: ۲۵۸۳۴
زمان انتشار: ۱۱:۱۵     ۱۸ آبان ۱۳۹۰
همانگونه که گزارش جدید آمانو نشان می دهد اوباما در بازداشتن ایران از ادامه فعالیت هسته ای خود نیز شکست خورده است بنابراین او ( اوباما ) چه کار باید کند؟ در این زمان می توان با یک اقدام منطقی عمیق تمامی اقدامات اشتباه و ناامیدی های سه سال گذشته درباره ایران را تحت شعاع قرار داد.
یک روزنامه انگلیسی با پرداختن به موضوع ایران و رویکرد آمریکا در قبال تهران نوشت : ایران بزرگترین آزمون بین المللی دوران ریاست جمهوری اوباماست و احتمال دارد وی نتواند آنگونه که می خواهد آن را حل کند.

به گزارش مهر در ادامه این یادداشت گاردین که توسط "سیمون تیسدال" نگاشته شده با ذکر نمونه هایی همچون افغانستان و عراق آمده است: اوباما که در مورد افغانستان، تغییرات جوی و بیداری اسلامی در کشورهای عربی اشتباهاتی را انجام داد اکنون با فشار فزاینده ای برای جلوگیری از آنچه که غربیها دستیابی تهران به تسلیحات هسته ای می نامند، مواجه شده است.

در ادامه این مطلب با اشاره به گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ایران آمده است: همانگونه که گزارش جدید آمانو نشان می دهد اوباما در بازداشتن ایران از ادامه فعالیت هسته ای خود نیز شکست خورده است بنابراین او ( اوباما ) چه کار باید کند؟ در این زمان می توان با یک اقدام منطقی عمیق تمامی اقدامات اشتباه و ناامیدی های سه سال گذشته درباره ایران را تحت شعاع قرار داد.

تیسدال معتقد است: تمام این موارد از آن رو برای آمریکا اتفاق می افتد که واشنگتن به تنهایی قدرت نظامی برای متوقف کردن ایران دارد و اکنون پس از پایان ماجرای لیبی، اسرائیل دیدگاه خود درباره حمله به ایران را بلندتر از قبل اعلام می کند. افرادی که این دیدگاه را سر می دهند "شیمون پرز" رئیس، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر و "ایهود باراک" وزیر جنگ اسرائیل هستند و همانند گروه های خواننده سه نفره ای عمل می کنند که ترجیح می دهند حمله به ایران با بمب های بزرگ آمریکایی انجام شود.

این نویسنده در ادامه با اشاره به شعارهای انتخاباتی اوباما در سال 2008 و مغایر بودن آنها با بکارگیری گزینه نظامی علیه ایران می نویسد: حمله به ایران برای اوبامایی که زمانی شعار تغییر سرداده بود به معنای مرگ اعتماد خواهد بود.

این در حالی است که نامزدهای جمهوریخواه آمریکا که رقیبان اوباما محسوب می شوند بر طبل جنگ می کوبند و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به رهبری عربستان که از دیرباز با سیاست های ایران مخالف بوده اند نیز در این میان بر اساس منافع خود عمل می کنند.

اما در میان این همه هیاهو سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده که موضع آمریکا در قبال ایران آن است که باید همچنان از دیپلماسی برای حل موضوع ایران استفاده کرد.

اما باید دید که اوباما با فشارهای تل آویو و برخی دیگر درباره ایران چگونه کنار می آید و آیا اعتماد را فدای خواست اسرائیل می کند؟
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها