تجمع دانشجو و طلبه در نقد انقلابی عملکرد صداوسیما با حضور کارشناسان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
به گزارش فارس، تحصن دانشجو و طلبه در نقد انقلابی عملکرد صداوسیما با حضور وحید یامینپور، وحید جلیلی، ابراهیم فیاض و سیدناصر هاشمزاده ساعت 15 امروز در آمفیتئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
شورای متجمعین اعم از بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بسیج مدرسه عالی شهید مطهری، دبیرخانه دائمی رصد و نقد رسانه ملی، جنبش عدالتخواه دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)، بسیج دانشجویی دانشگاه علامهطباطبایی، بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران، بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد، بسیج دانشجویی دانشکده خبر بیانیهای صادر کرد.
متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
آنچه در مورد این رسانه مهم، مطلوب و ایدهآل است، عبارت از این است که
دانشگاهى باشد که در آن، عالیترین و زیباترین مفاهیم انقلاب، به شکل
هنرمندانه ارایه بشود و جاذبه داشته باشد؛ نه اینکه فقط چیزى را بگویند،
بدون اینکه فکر جاذبه و تأثیر آن باشند.
(بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار با مسئؤلان صدا و سیماى جمهورى اسلامى ایران)
سالهاست رهبری در مورد تهاجم وسیع فرهنگی هشدار میدهند و اوج این تهاجم را جنگ رسانهها میدانند. در این هجمه همهجانبه، مأموریت محوری رسانه ملی آرایش جهادی، تربیت نیروهای انقلابی مدیریت فکر، فرهنگ، اخلاق جامعه و آسیبزدایی از آن است. نه تنها باید ناظر به خنثی کردن اهداف و برنامههای دشمن باشد، بلکه در فضای عمومی باید به دشمن ضربه وارد نماید. این در راستای فریاد بلند پیر جماران در مطالبه انسانسازی از دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی است.
حال سئوال مهم اینجاست: آیا میتوان گفت صدا و سیما عشق به انقلاب اسلامی را در افراد ایجاد کرده است؟
کارنامه سی و چند ساله صداو سیما ، حاکی از تجاهل و یا تغافل نسبت به مطالبات امام و رهبری و مردم مسلمان و انقلابی این سرزمین است. مدیران این رسانه در سیاستگذاری، برنامهریزی و عمل، گویی این اندیشههای ترسیم شده را به فراموشی سپرده یا از آن غفلت ورزیدهاند.
در این جنگ رسانهای، نه آرایشی جهادگونه در رسانه ملی مشاهده میشود و نه عزمی جدی در تربیت انسانهایی آگاه به نقش تاریخی شان. بلکه اپیدمی انفعال فرهنگی صدا و سیما را به زانو درآورده است و شاهد زاویه گرفتن از تربیت انسانهایی متفکر، مبارز، مستقل و آزادمنش هستیم و فضا به گونهای است که نقدها و تذکرهای دلسوزان برای مدیران رسانه عادی شده است و به آن وقعی نمینهند.