کد خبر: ۲۵۶۶۱۶
زمان انتشار: ۱۲:۴۴     ۰۹ مهر ۱۳۹۳
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران با بیان اینکه با برنامه ریزی مناسب می‌توانیم از افزایش قیمت گوشت در شش ماهه دوم سال جلوگیری کنیم، گفت: به مسئولان توصیه می‌کنیم از همین امروز به فکر تامین نهاده‌های دامی برای شش ماهه دوم سال باشند چون از اواخر تابستان و اوایل پاییز، دامدار دامش را به روستا و جایگاه‌های مخصوص می‌برد؛ بنابراین به نهاده‌های دامی نیاز دارد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از دنیای اقتصاد ؛ رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران گفت:‌ قیمت هر کیلوگرم دام زنده 11 تا 11 هزار و 500 تومان است که البته این قیمت ممکن است تا روز عید قربان به دلایل مختلف تغییر کند و با توجه به اینکه دام از سایر شهرستان ها به تهران آورده می‌شود احتمالا کمی کاهش قیمت خواهیم داشت.

علی اصغر ملکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حدود 60 هزار رأس دام زنده از گوسفندان عشایری و روستایی برای عید قربان جمع آوری شدند.

وی با بیان اینکه برای ایام عید قربان برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته تا کمبود دامی نداشته باشیم، گفت: سازمان میادین میوه و تره‌بار در جایگاه‌های ویژه ای که برای این منظور در نظر گرفته‌اند، دام زنده عرضه می‌کنند و دامپزشکان در آن محل حضور دارند و دام ها تحت نظر دامپزشک دارای صلاحیت، مورد معاینه قرار می‌گیرند و کاملا بهداشتی کار ذبح آن‌ها انجام می‌شود.

ملکی یادآور شد: غیر از جایگاه‌هایی که برای عید قربان در نظر گرفته شده، سه جایگاه وجود دارند که همه روزه آماده سرویس‌دهی و فروش دام هستند که این جایگاه‌ها شامل احمدآباد مستوفی، خیابان خاوران و تهرانپارس می‌شود.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران با بیان اینکه با برنامه ریزی مناسب می‌توانیم از افزایش قیمت گوشت در شش ماهه دوم سال جلوگیری کنیم، گفت: به مسئولان توصیه می‌کنیم از همین امروز به فکر تامین نهاده‌های دامی برای شش ماهه دوم سال باشند چون از اواخر تابستان و اوایل پاییز، دامدار دامش را به روستا و جایگاه‌های مخصوص می‌برد؛ بنابراین به نهاده‌های دامی نیاز دارد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها