کد خبر: ۲۵۵۳۵۵
زمان انتشار: ۱۳:۵۸     ۰۶ مهر ۱۳۹۳
همچنین برندسازی سبب می شود تا برنج تولید داخل جایگاه خود را در بازار بدست آورد و به طور حتم برنج خارجی نمی تواند رقیب برنج بومی ایرانی شود
به گزارش پایگاه 598 به نقل از پول نیوز ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: هم اکنون به دنبال برندسازی و نامگذاری خاص برای برنج مرغوب و با کیفیت شمال هستیم تا مشتریان با آرامش خاطر تولیدات داخلی را خریداری و مصرف کنند.

علیرضا شعبان نژاد روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: با برندسازی برنج ایرانی مشتریان می دانند چه نوع برنجی، با چه کیفیتی از کجا و با چه قیمتی تهیه کنند.

به گفته وی، همچنین برندسازی سبب می شود تا برنج تولید داخل جایگاه خود را در بازار بدست آورد و به طور حتم برنج خارجی نمی تواند رقیب برنج بومی ایرانی شود.

وی تصریح کرد: متاسفانه پس از برداشت، حدود 24 درصد برنج تولید داخل در مرحله فرآوری در کارخانجات شالیکوبی خرد و به ضایعات تبدیل می شود.

وی اضافه کرد: به طوری که حدود 4 درصد برنج در فرآوری به طور کامل از چرخه مصرف خارج و 20 درصد به عنوان برنج شکسته (خرد) در چرخه مصرف باقی می ماند که همین امر باعث کاهش درآمد شالیکاران می شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گیلان گفت: این میزان ضایعات به دلیل قدیمی بودن ساختار و دستگاه های فرآوری شالیکوبی است.

وی افزود: در حال حاضر 1550 کارخانه شالیکوبی در استان گیلان فعال است که با اعتبارات موجود ساختار 300 کارخانه شالیکوبی تاکنون اصلاح شده است.

شعبان نژاد اظهار داشت: اصلاح ساختار واحدهای شالیکوبی می تواند بین 7 تا 10 درصد کاهش ضایعات برنج را در پی داشته باشد.

وی گفت: معتقدیم برای افزایش تولید برنج سفید باید اصلاح ساختار در تمام واحدهای شالیکوبی اجرا شود که این امر نیازمند تامین اعتبار است
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها