وی گفت: در دوره طاغوت امام راحل را سید هندی خواندند، ایشان راتبعید کردند علیهامام مقاله نوشتند، زندانی کردند و هر چه که کردند نه تنها بر ضرر امام تمام نشد بلکه به نفع ایشان نیز بود و امروز خلف صالح ایشان نیز همان حالت را دارند.
این استاد اخلاق خاطرنشان کرد: دیدیم که در جریان بستری شدن مقام معظم رهبری نه فقط دوستان بلکه حتی کسانی که از لحاظ خط فکری حمایت از ولایت خیلی به نفعشان نبود چگونه نگران بودند که اگر این نعمت از بین برود هیچ چیز جایگزین آن نخواهد شد که این نشان از ریشه دار بودن ولایت در دلهاست.
وی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان به مسؤولان که فرمودند: «دشمن گاهی در ادراک انسان اثر می گذارد و منشأ این اثر پذیری در همه امور از جمله فرهنگ و... انباشت گناهان و رذایل اخلاقی است».
حجتالاسلام والمسلمینصدیقی افزود: گناه اداراک و فهم انسان را می گیرد اما شهید این مقام را دارد که با قطع وابستگی های مادی خود همه حجاب ها و گناهان خود را بر طرف کند و به مقام شهید برسد.
امام جمعه موقت تهرانبا بیان اینکه خون شهید با خود پیام هایی را به دنبال دارد، گفت: اگر شهادت نبود پایگاه های توحیدی همچون مساجد به تدریج نابود می شد چنانکه می بینیم چگونه در کشورهای منطقه گروه های تکفیری مساجد و اماکن متبرکه را از بین می برند، اما خون شهید به حمدالله در جامعه ما باعث آبادی مساجد شده و این آبادی مانع فساد در جامعه است.
وی یادآور شد: از دیگر پیام های شهادت از بین رفتن فتنه در میان امت هاست و ما باید از این دستاورد نگهداری کنیم و نگذاریم فتنه ریشه اتحاد ما را بخشکاند چرا که فتنه تر و خشک را با هم می سوزاند و ما را به ورطه نابودی می کشاند.
استاد برجسته اخلاق در پایان ابراز داشت: در سایه لطف و رحمت شهیدان در کشور ما مجالس شهدا حرف اول را می زند و مردم ما خود را قدردان و بدهکار شهدا می دانند.