کد خبر: ۲۵۱۱۵۸
زمان انتشار: ۲۲:۴۹     ۲۴ شهريور ۱۳۹۳
صالحی یکی از برنامه‌های سازمان شیلات شناسنامه‌دار کردن و صدور کد رهگیری برای تمام آبزیان دانست و گفت: به منظور افزایش ارزش اقتصادی و کسب سود بیشتر ،تأمین شناورهای پشتیبان برای صیادان در دستور کار قرار می گیرد.
به گزارش پایگاه 598 ؛ به نقل از بازار خبر حسن صالحی رئیس سازمان شیلات کشور درخصوص شناسنامه‌دار کردن ماهیان قزل‌آلا، گفت: از دو سال گذشته سازمان شیلات برای ردیابی محصولات وارد شده به بازار و برای ایجاد اطمینان برای مصرف‌کننده و کنترل و نظارت کیفیت گونه‌های مختلف آبزیان از جمله میگو، قزل‌آلا و تن ماهیان، طرح کد رهگیری را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد:طرح شناسنامه‌دار کردن آبزیان ابتدا از میگو آغاز و تا اواخر شهریور ماه در صدد شناسنامه‌دار کردن ماهیان قزل‌آلا هستیم و صدور کد رهگیری برای تن ماهیان را نیز  در دستور کار داریم.

رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه صدور کد رهگیری برای آبزیان در کیفیت، سلامت و ایجاد اطمینان برای مصرف‌کننده مؤثر است، افزود: یکی از برنامه‌های سازمان شیلات شناسنامه‌دار کردن و صدور کد رهگیری برای تمام آبزیان است.

مقام دوم ایران در صید تن ماهی از اقیانوس هند

صالحی با اشاره به برنامه‌ریزی برای صید فانوس ماهیان بیان کرد: 800 شناور صیادی کشور در غرب اقیانوس هند تا جنوب آفریقای جنوبی از اقیانوس‌ها ماهی صید می‌کنند و حدود 180 هزار تن، تن ماهی نیز در این منطقه صید شده است.

به گفته وی ایران در صید تن ماهی در غرب اقیانوس هند در بین 30 کشور مقام اول و در اقیانوس هند مقام دوم پس از اندونزی را به خود اختصاص داده است.

تأمین شناورهای پشتیبان برای صیادان

وی ادامه داد: به منظور افزایش ارزش اقتصادی و کسب سود بیشتر تأمین شناورهای پشتیبان برای صیادان را دستور کار قرار داده شده که با ایجاد شناورهای پشتیبان در اقیانوس هند برای رساندن نیازهای صیادان و همچنین حمل صید آنها به بندر می‌توان 30 درصد به لحاظ زمانی و همچنین افزایش ارزش اقتصادی کار صید به صیادان کمک کرد، به همین دلیل سازمان شیلات در صدد تأمین شناورهای پشتیبان برای صیادان است که این موضوع باعث اشتغالزایی در کشور می‌شود.

خطر بیماری لکه سفید میگو

صالحی در مورد تولید میگو و بازار فروش آن در کشور اظهار داشت: صنعت میگو از سال 1370 در کشور ایجاد اشتغال کرد و به همین دلیل در آن زمان شیلات به سمت مزارع کوچک و 20 هکتاری سوق یافت.کشورهای مثل اندونزی، تایوان و هند که سهم عمده‌ای در تولید میگو دارند، دارای مزارع بسیار کوچک پرورش و تولید میگو هستند، اما بیماری لکه سفید چند سال پیش تولید میگو را در کشور با مشکل مواجه کرد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: باید مانند سایر کشورهای دنیا با استفاده از ویتامین‌ها، ریز مغذی‌ها و تقویت آب در کنار بیماری‌ها با مشکلات و ویروس‌ها در تولید میگو مقابله کنیم و به کشت و تولید میگو بپردازیم.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها