کد خبر: ۲۵۰۳۲۴
زمان انتشار: ۱۳:۱۵     ۲۲ شهريور ۱۳۹۳
قسمتی از هزینه بالای این اعمال جراحی به دلیل گران بودن تجهیزات و فناوری استفاده شده در اعمال جراحی بوده و بخش دیگر مربوط به توانایی ها و مهارت‌های بالای دکترها و جراح‌های حرفه ای است که به این کار مشغول هستند.
به گزارش پایگاه 598 ؛ به نقل از بازار خبر
امروزه خدمات درمانی بدون شک یکی از پرهزینه‌ترین سرویس‌های اجتماعی در بسیاری از کشورها است. علاوه بر هزینه بالا معمولاً عواقب کوتاه مدت و یا طولانی مدت ناشی از اعمال جراحی می‌تواند تا مدت ها همراه فرد باشد. انجام عمل جراحی به هر دلیل کاملاً به تصمیم شخص بستگی دارد که گاهی اوقات توان مالی و پرداخت هزینه‌های عمل جراحی نیز یکی از فاکتورهای مهم در تصمیم گیری برای انجام عمل جراحی است.

همانطور که خدمات درمانی و پزشکی جز گران‌ترین سرویس ها بوده و در این میان اعمال جراحی پرهزینه‌ترین خدمات درمانی محسوب می‌شوند. قسمتی از هزینه بالای این اعمال جراحی به دلیل گران بودن تجهیزات و فناوری استفاده شده در اعمال جراحی بوده و بخش دیگر مربوط به توانایی ها و مهارت‌های بالای دکترها و جراح‌های حرفه ای است که به این کار مشغول هستند.

در ادامه این مطلب به معرفی گران‌ترین اعمال جراحی در دنیا خواهیم پرداخت


پیوند گونه
کسانی به سراغ پیوند گونه می‌روند که می‌خواهند صورتشان جوان‌تر به نظر برسد. یک عمل جراحی پیوند گونه که با موفقیت انجام شود باعث می‌شود صورت شخص شاداب تر و جوان تر به نظر برسد و بسیاری از افراد نیز نمی‌توانند تشخیص دهند که آیا فردی عمل پیوند گونه داشته است یا خیر. پیوند گونه یکی از اعمال جراحی محبوب در دنیا بوده و معمولاً حداقل هزینه آن 3000 دلار است. که در بر خی موارد بسیار بیشتر نیز می‌شود. در این عمل جراحی، جراح از سیلیکون و چربی قسمت‌های دیگر صورت شخص استفاده می‌کند.


عمل جراحی برش نای
در این عمل جراحی، جراح حفره ای بر روی گردن شخص ایجاد می‌کند و با کار گذاشتن لوله ای درون نای فرد امکان تنفس را از طریق این لوله برای فرد ایجاد می‌کند. این عمل جراحی در مواقعی انجام می‌شود که فرد توانایی تنفس از راه طبیعی را نداشته باشد. عمل جراحی برش نای در ظاهر به نظر ساده و بدون دردسر  می آید اما جالب است بدانید که همین عمل جراحی ساده می‌تواند تا 220 هزار دلار برای بیمار هزینه داشته باشد.


عمل پیوند کلیه
پیوند کلیه نیز از آن دسته عمل‌های بسیار پرهزینه است که می‌تواند به 270 هزار دلار نیز برسد. علاوه بر این پیوند کلیه جز عمل‌های جراحی پرخطر بوده و انجام آن ریسک بالایی دارد و هزینه‌های ریکاوری و بهبود آن نیز بالا است. در اعمال جراحی پیوند کلیه، جراح کلیه خود بیمار را خارج نمی‌کند بلکه با انشعاب رگ‌های خونی کلیه جدید را به کلیه قدیمی متصل کرده و پیوند می‌زند.


عمل پیوند پانکراس
پیوند پانکراس معمولاً برای کسانی انجام می‌شود که سرطان پانکراس دارند. وظیفه پانکراس به عنوان عضوی حیاتی در بدن هضم آنزیم‌ها است. بنا براین جراح در عمل جراحی باید پانکراس فرد را خارج کرده و بلافاصه پانکراس جدید را پیوند بزند. پیوند پانکراس ممکن است چندین ساعت طول بکشد و بیمار پس از آن مجبور باشد حتی تا بیش از 1 ماه در بیمارستان بستری باشد. عمل پیوند پانکراس می‌تواند تا 340 هزار دلار برای فرد هزینه داشته باشد.


عمل قلب باز
افراد بسیار زیادی بنا به دلایل مختلف و شرایط پزشکی متفاوت مجبور هستند که مورد عمل جراحی قلب باز قرار بگیرند. در عمل قلب باز معمولاً از یک دریچه مصنوعی برای افزایش دادن میزان جریان خون به قلب استفاده می‌شود. عمل قلب باز می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و ساعت‌ها به طول انجامد. بیماران پس از عمل ممکن است مجبور باشند تا هفته‌ها در بیمارستان بستری بمانند. اعمال جراحی قلب باز به‌طورمعمول هزینه‌های بیش از 400 هزار دلار دارند.


عمل پیوند کبد
کبد یکی از مهم‌ترین ارگان ها بدن بوده که حیات قسمت‌های دیگر تا حدود زیادی به آن وابسته است. کبد وظیفه ترشح آنزیم‌های لازم برای هضم غذا و سم زدایی از بدن را بر عهده دارد. عمل پیوند کبد نیز مانند عمل قلب باز بسیار متداول است اما ذلیل اصلی بالا بودن هزینه‌های پیوند کبد نایاب بودن آن است. معمولاً به سختی می‌توان یک اهدا کننده کبد را برای جراحی پیدا کرد. بیشتر عمل‌های پیوند کبد بیشتر از 500 هزار دلار هزینه دارند.


عمل پیوند ریه
ریه یکی از مهم‌ترین ارگان‌های بدن بوده و عمل پیوند آن نیز بسیار حساس و مشکل است. در حین عمل پیوند ریه باید از یک دستگاه برای تنفس بیمار استفاده شود. ریسک انجام عمل پیوند ریه نیز بسیار بالا بوده و بعد از عمل احتمال افتادگی ریه و یا عفونت دستگاه تنفسی وجود دارد. عمل پیوند ریه معمولاً به زور متوسط 600 هزار دلار هزینه دارد.


عمل پیوند مغز استخوان
در عمل پیوند مغز استخوان از مغز استخوان خود فرد و یا یک اهدا کننده استفاده می‌شود. اگر در عمل جراحی از مغز استخوان خود فرد استفاده شود هزینه ها کمتر خواهد بود اما به طور معمول هزینه‌های عمل پیوند مغز استخوان می‌تواند تا 600 هزار دلار نیز بالا برود. مدت زمان ریکاوری و بهبود بیمار نیز پس از عمل طولانی است.


عمل پیوند روده
روده ها بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین اندام‌های بدن انسان بوده و همانطور که تصور می‌شود عمل جراحی پیوند روده بسیار مشکل و زمان بر خواهد بود و مدت زمان ریکاوری و بهبودی بیمار در بیمارستان نیز بسیار طولانی است. معمولاً عمل پیوند روده برای کسانی انجام می‌شود که سرطان روده و یا عفونت شدیدی در دستگاه گوارش خود دارند. یک عمل جراحی پیوند روده ممکن است بیش از 24 ساعت طول بکشد‌ و بیمار پس از آن بیش از یک ماه در بیمارستان بستری باشد. هزینه‌های پیوند روده می‌تواند تا 1.2 میلیون دلار نیز برسد.




اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها