به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،علی حسینی گفت: خوراکیهایی مانند زرده تخممرغ،خورش فسنجان به همراه گردوی فراوان، خورشت کرفس، مصرف پلو به همراه زیره، چای زنجبیل، خرما، انجیر، سیر، برگ تازه اسفناج و جوجه آبپز برای درمان کمردرد توصیه میشود.
وی ادامه داد: همچنین مصرف عسل به صورت استعمال موضعی در نواحی که درد دارد و هم به صورت خوراکی در زمانی که فرد دچار کمردرد شد توصیه می شود.
حسینی با اشاره به اینکه درمان کمردرد زمانبر است و فرد باید صبور باشد گفت: غذاهایی با مزاج گرم برای کاهش دردهای کمری مناسب است و نسبت به غذاهایی با مزاج سرد،درد را تسکین می دهند و افرادی که دچار کمردرد شدهاند به دنبال روشهای معجزهگر و سریع که در تبلیغات گفته می شود نباشند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: یکی از سادهترین روشهای درمانی کمردرد، گرم کردن ناحیه درد با روغنهای مختلف یا کمپرس آب گرم است البته باید توجه کرد که پس از هر بار کمپرس چند دقیقه صبر کرد و مجدد کمپرس را انجام داد.
وی افزود: مصرف آبمیوه های انجیر، آلو، توت و آب مرکبات به خصوص لیموشیرین برای تسکین کمردرد توصیه می شود.
حسینی گفت: مصرف غذاهای با مزاج سرد مثل گوشت قرمز، بادمجان، بامیه، خیار، هویج و گوجهفرنگی باید محدود شود اما در مقابل غذاهای گرم و آبکی مانند انواع سوپها و آبگوشتها توصیه میشود.