کد خبر: ۲۴۸۸۲۳
زمان انتشار: ۰۹:۳۷     ۱۷ شهريور ۱۳۹۳
رویترز گزارش داد
"یک مقام رسمی ایران دلیل فرود اجباری هواپیمای حامل آمریکایی ها را دادن اطلاعات غلط از سوی هواپیما اعلام کرده است. این هواپیما از افغانستان به مقصد دوبی در حال حرکت بود."
به گزارش پایگاه 598 به نقل از صراط، خبرگزاری رویترز در گزارشی ابعاد نشستن هواپیمایی ترابری ناتو در محدوده سرزمینی ایران را مورد بررسی قرار داده است.

رویترز در این گزارش می‌آورد: "یک مقام رسمی ایران دلیل فرود اجباری هواپیمای حامل آمریکایی ها را دادن اطلاعات غلط از سوی هواپیما اعلام کرده است. این هواپیما از افغانستان به مقصد دوبی در حال حرکت بود."

این پرواز چارتر 100 نظامی آمریکایی را از پایگاه آمریکایی بگرام در افغانستان حمل می کرد و پس از آن که مسیرش به سوی بندر عباس منحرف شد سرانجام در فرودگاه دوبی فرود آمد. بندرعباس شهری در اطراف تنگه هرمز مکانی بوده که این هواپیما در آن به زمین نشانده شده است.

ایران دلیل فرود اجباری هواپیمای آمریکایی را اطلاعات نادرست داده شده اعلام کرده است
هواپیما چارتر بوده و پس از پاره‌ای توضیحات به مقصد خود بازگشت

به گزارش گروه بین الملل صراط، این رسانه می افزاید: "یک مقام رسمی آمریکایی در همین زمینه گفته است که این هواپیما درحالی که از ایران عبور می کرده تا ساعت‌ها پس از پرواز از افغانستان، و در نزدیکی دوبی نیز نتوانسته برنامه پروازی خود را به روز کند."

"وقتی مقامات هواپیمایی ایران این هواپیما را در خاک ایران شناسایی کرده اند، نتوانسته‌اند در سیستم خود مشخصات آن را بیایند چرا که تصور می کردند ساعت‌ها پیش این پرواز صورت گرفته است. ایران ابتدا از این هواپیما می خواهد که به مبدا پروازی خود برگردد اما زمانی که این هواپیما اعلام می کند سوخت کافی برای برگشت به افغانستان در اختیار ندارد از آن می‌خواهند که در بندرعباس فرود آید."

ایران دلیل فرود اجباری هواپیمای آمریکایی را اطلاعات نادرست داده شده اعلام کرده است
بر اساس گزارش رویترز مبدا این هواپیما پایگاه نظامی بگرام افغانستان بوده که پس از سرگردانی در آسمان، در بندر عباس به زمین نشسته است

ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته است که بر خلاف گزارش برخی رسانه‌ها هیچ هواپیمای نظامی ایرانی این هواپیما را مجبور به فرود نکرده است. او همچنین اضافه کرده است که از تلاش همه طرف ها برای فراهم کردن امکان انتقال امن این مسافران به مقصدشان تشکر می‌کند.

جاسم جادری استاندار هرمزگان و مقامی ایرانی که برای اولین بار خبر از این فرود داده بود اظهار کرده که با این افراد محترمانه برخورد شده است و به آنها پیشنهاد استفاده از مهمانخانه هواپیمایی نیز داده شده اما آنها این پیشنهاد را نپذیرفته اند.

چندین دهه است که روابط میان ایران و آمریکا خصومت آمیز است و آمریکا پس از آن که دانشجویان ایرانی به اشغال سفارت آمریکا پرداخته و 444 روز 52 آمریکایی را گروگان گرفتند روابط دیپلماتیک خود را از سال 1980 با ایران قطع کرد.

اکنون ایران و واشنگتن بر سر برنامه هسته ای ایران با هم اختلاف دارند و در حالی که آمریکا مظنون به ساخت بمب اتم توسط ایران است این کشور اکیدا معتقد است که هدف از این برنامه صرفا هدفی صلح آمیز است.

ایران دلیل فرود اجباری هواپیمای آمریکایی را اطلاعات نادرست داده شده اعلام کرده است
پایگاه نظامی "بگرام" افغانستان از مهمترین پایگاه های نظامی برای ناتو و آمریکا به حساب می آید

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها